verkkokaupankäynti.jpg

Verkkokaupankäynti

Pistemäisistä ratkaisuista kohti monikanavaisen verkkoliiketoiminnan ekosysteemiä

________  _

Verkkokauppa saa voimansa yrityksen toiminnoista, prosesseista ja taustajärjestelmistä – puhuttiinpa sitten toimituksista, palautuksista, maksuista, asiakkuudenhallinnasta, tuotetietojen hallinnasta tai muusta verkkokaupan sisällöistä.

 

Verkkokaupan sijaan tulisikin puhua verkkoliiketoiminnasta, joka kattaa itse verkkokauppa-alustan lisäksi muutkin järjestelmät ja prosessit ostotapahtuman takana.

 

Verkkokauppahanke ei lähde yksittäisen teknisen ratkaisun toteutuksesta vaan tarkastelemme asiaa koko liiketoiminnan digitalisoinnin näkökulmasta. Huomioimalla kaikki liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin liittyvät osa-alueet voidaan verkkoliiketoimintaa kehittää kokonaisvaltaisesti ja luoda samalla perusta yrityksen digitaaliselle liiketoiminnalle pitkälle tulevaisuuteen.Optimizely

Adobe_Solution_Partner_Silver.png

Verkkokaupan ruokaympyrä haltuun!

Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on saumaton, käyttäjälähtöinen palvelukokemus. Sen rakentamisessa on kriittistä, kuinka yrityksen toimintaprosessit ja taustajärjestelmät tukevat verkkokauppaa.

Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tarkastellaan, miten verkkokauppaa pitää ruokkia, että se kasvaa isoksi, vahvaksi ja tulosta tekeväksi.

Tutustu webinaarisarjaan

verkkokauppaympyra.pngDigia verkkokaupparatkaisujen toteuttajana

Muotoilemme valloittavia seuraavan sukupolven digitaalisia asiakaskokemuksia

Vahva palvelumuotoilulähtöinen tulokulma varmistaa verkkokaupan käytettävyyden. Asiakastarpeiden huolellisen kartoituksen jälkeen voidaan palvelu suunnitella siten, että se on helposti käytettävä eikä jätä asiakasta ostopolun varrelle.

Käyttäjälähtöisesti rakennettu verkkokauppa tarjoaa tukijalan myös liiketoiminnan kasvulle.

Lue lisää palvelumuotoilun osaamisestamme

Ohjaamme älykkäästi ja tuloksellisesti digitaalista liiketoimintaa

Jotta verkkoliiketoiminnasta saadaan maksimaalinen hyöty irti, kannattaa asiakasdataa soveltaa laaja-alaisesti verkkoliiketoiminnan kehittämisessä.

Analytiikan avulla pystyt identifioimaan kehityskohteita ja tunnistamaan kilpailukeinoja. Analytiikka on apunasi niin markkinoinnin tehokkuuden mittaamisessa kuin konversioiden optimoinnissa.

Lue lisää analytiikan osaamisestamme

Rakennamme monikanavaisuuden mahdollistavia verkkokaupparatkaisuja

Tuloksellinen verkkokauppa huomioi pinnan lisäksi myös taustaprosessit. Kaunis käyttöliittymä ei lämmitä, jos ostotapahtuma pysähtyy virheelliseen varastosaldoon tai tilausprosessin ongelmiin. Siksi esimerkiksi toiminnanohjaus ja integraatiot ovat toimivan ja tuloksellisen verkkokaupan vahvoina taustavaikuttajina.

Kokosimme tietopaketin siitä, kuinka tehdään menestyvää, tuloksellista verkkokauppaa. Lähtökohtamme on, että kun kehitetään verkkokauppaa, on samalla ajateltava kaikkia muita kanavia, joissa asiakas yrityksen kohtaa: päädytään monikanavaisen asiakaskokemuksen äärelle.

Tutustu tietopakettiin