Digitaaliset työympäristöt

Tehokasta tietotyötä, tiedon jakoa ja yhteistyötä

Toimiva digitaalinen työympäristö saa ihmiset toimimaan paremmin yhteen, ja parantaa tietotyön ja asiakaspalvelun tehokkuutta. Lisäksi se mahdollistaa yhteisöllisen työnteon, tiedon jakamisen ja sisäisen viestinnän - myös mobiilisti.

Autamme sinua rakentamaan tehokkaan intranetin tai sähköisen työpöydän, josta käyttäjätkin pitävät.

Tarjoamme ratkaisuja eri tarpeisiin:

Viestinnällinen intranet

Tehosta organisaatiosi sisäistä tiedonkulkua ja varmista, että koko henkilöstöllä on kaikki tieto käytettävissään ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Sähköinen työpöytä

Sähköinen työpöytä on ovesi tehokkaaseen tietotyöhön ja yhdessä tekemiseen. Kokoa yhteen organisaation työkalut ja dokumentit, sekä varmista, että niiden käsittelyssä, jakelussa ja arkistoinnissa noudatetaan sovittuja toimintatapoja.

Yhteisöllinen intranet

Yhteisöllinen intranet on kaikille yhteinen foorumi, joka verkottaa henkilöstösi keskustelemaan, tekemään yhdessä ja rakentamaan positiivista yhteishenkeä. Sen avulla jaat ideoita, oivalluksia ja apua yli organisaatiorajojen, hierarkioista riippumatta.

Toteutamme digitaaliset työympäristöt:

Käyttökokemus edellä

Suunnittelemme työympäristöt yhdessä asiakkaan ja loppukäyttäjien kanssa parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Brändisi mukaisesti

Työympäristöt ovat muokattavissa yritysilmeen ja tarpeen mukaan juuri sellaisiksi kuin haluat.

Päätelaitteesta riippumatta

Työympäristöt toimivat eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja työasemilla.

Integroidusti

Työympäristöt tuovat integraatioiden kautta yrityksen operatiivisista järjestelmistä ja tietovarastoista tuodut tiedot ja palvelut personoidusti käyttäjän saataville.

Helposti pilvestä

Rakentamalla työympäristöt luotettuihin pilvipalveluihin ei erillisiä IT-investointeja tarvita. Pilvialusta mahdollistaa myös palvelun kasvattamisen joustavasti ja hallitusti.

Hyväksi havaituilla teknologioilla

Toteutamme työympäristöt johtavilla yhteisöllisen työn ja tiedonhallinnan alustoilla, kuten Microsoft Office 365 ja M-Files.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös