Integraatiot ja API-hallinta ovat yrityksesi digitalisaation moottori

Tietojen, prosessien, palveluiden ja laitteiden yhdistäminen on liiketoiminnan kehittämisen perusedellytys. Toteuttamalla integraatiot liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin hyödynnettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Tämä mahdollistaa sisäisen toiminnan, kumppaniyhteistyön ja uusien palveluiden tehokkaamman kehittämisen.

Suomen vahvimpana integraatio- ja API -talona rakennamme asiakkaillemme ennakoivan ja liiketoimintalähtöisesti ohjautuvan integraatio- ja API -kyvykkyyden.

Kehitä API- ja integraatiotoimintaasi ketterästi kanssamme

API Fast Track

Autamme organisaatiotasi luomaan pohjan kestävälle API-kehitykselle käyttämällä erilaisia API-menetelmiä (API Canvas, APIOps Cycles®, API Audit).

Kanssamme tunnistat rajapintojesi tarpeet ja mahdollisuudet ja luot organisaatiollesi hallintamallin. Huomioimme organisaatiosi ja sidosryhmiesi tarpeet liittyen liiketoimintamalleihin, teknisiin ratkaisuihin, tietosuojaan ja tietoturvaan. Lue lisää >>

Integraatioarkkitehtuurin Fast Track

Rakennamme kanssasi integraatiokehittämisen tiekartan ja integraatiotoiminnan perustoiminnot.

Palvelumme sisältää liiketoiminnan tarpeiden tunnistamisen, integraatioarkkitehtuurin suunnittelun ja teknologiasuositukset kartoituksen pohjalta. Lue lisää >>

Toteutamme API- ja integraatioratkaisumme:

Vahvalla osaamisella

Digia on integraatioiden moniosaaja. Lähes 170 asiantuntijaamme luovat EDI, ESB, SOA, HIP ja API ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Luomme yrityksellesi integraatioarkkitehtuurin osaksi liiketoimintaympäristösi kokonaisarkkitehtuuria.

Hyviksi havaituilla teknologioilla

Käytämme integraatiopalveluissamme hyviksi havaittuja teknologioita kuten IBM, Microsoft, Oracle, MuleSoft, RedHat, FRENDS, Dell Boomi, Apache ServiceMix ja Digia iSuite.

Turvallisesti

Laadukas tietoturva on toimintamalliemme perusta. Toteutamme integraatio- ja API-ratkaisut asiakkaan tietoturvavaatimusten mukaisesti taaten näin liiketoiminnan jatkuvuuden.

Kaikkiin ympäristöihin

Tuotamme integraatioita on-premises, pilvi- ja hybridiympäristöihin (HIP). Pilvi-integraatioissa käytämme Microsoft Azure, IBM Cloud ja Amazon AWS -ympäristöjä. Integraatiot ovat myös saatavissa IaaS ja iPaaS -pohjaisesti.

Jatkuvina palveluina

Tuotteistettu Digia Integraation Asiantuntijakeskus (ICC) tarjoaa integraation elinkaaripalvelut, kattaen suunnittelun, kehityksen, ylläpidon ja valvonnan, tarvittaessa 24/7. Toimimme myös monitoimittajahallinnan  SIAM-integraattorina.

API-rajapintoja hyödyntäen

Olemme johtava API-talouden rakentaja. Autamme avaamaan ja kaupallistamaan organisaatiosi tiedot hallitusti digitalisaation markkinoille sekä luomaan uudenlaiset mikropalveluarkkitehtuurit ja -toteutukset.Näin surffaat API-talouden aallonharjalla

Digitaalinen disruptio ja toimialojen murros vain kiihtyvät lähivuosina, ja yrityksille kasaantuu yhä enemmän muutospaineita. Yksi asia on selvä: vanhaan takertuminen ei auta, kun disruption hyökyaalto pyyhkäisee yli.

Yksi ratkaisu haasteeseen löytyy avoimista rajapinnoista. Rakentamalla rohkeasti API-kyvykkyyksiä surffaat API-talouden aallonharjalla!

Lataa opasNiskalenkki rajapinnoista ja 7 muuta gurujen tärppiä integraatioon

Se, miten integraatioita tehdään ja hallitaan, vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka nopeasti yritykset pystyvät kehittämään toimintaansa ja lanseeraamaan uusia palveluita. Tähän oppaaseen olemme keränneet asiantuntijoiltamme integraatioita käsitteleviä vinkkejä.

Lataa opas 

Webinaari - Ketterä integraatio

Integraatiot eivät ole mikään uusi asia, mutta vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Kuumia teemoja ovat esimerkiksi iPaaS, DevOps- ja API-rajapinnat, mutta tehdäänkö uusilla termeillä samoja asioita? Entä mitä tapahtuu, kun pilvipalvelut integroidaan osaksi organisaation järjestelmiä IT:n siitä tietämättä?

Tilaa webinaarin materiaalit 

Takaisin ylös