Ketterän kehityksen palvelut

 

Ketterän kehityksen palveluita ohjelmistokehityksestä konsultointiin

Ketterällä ohjelmistokehityksellä varmistetaan, että tekeminen on aidosti asiakkaan ja käyttäjien tarpeita palvelevaa. Toimintamallin keskiössä on tiivis asiakasyhteistyö, jolla varmistetaan toteuttajatiimin ymmärrys siitä, mitä ja miksi ollaan tekemässä ja se, että asiakas saa nopeimmalla mahdollisella aikataululla käsiinsä hänen itsensäkin mielestä onnistuneen toteutuksen.

Ketterien toimintatapojen ytimessä oleva kokeileva kulttuuri ja mahdollisuus reagoida niistä loppukäyttäjiltä saatavaan palautteeseen, ovat tekemisessä avainasemassa. Lopputuloksena on nopeasti tuotantovalmis, käyttäjien aitoihin ja heille merkityksellisiin tarpeisiin vastaava ratkaisu.

Meiltä löydät osaajia niin ohjelmistokehityksen ketterään hoitoon, kuin organisaatiosi siivittämiseen responsiiviseksi organisaatioksi, joka ammentaa voimansa ketterästä kulttuurista.

Ketterän sovelluskehityksemme perusta:

Osaavat tekijät

Osaavat tekijämme, joiden näkemyksellisyyteen uskomme, ovat luonnollisesti avainasemassa ketterässä kehityksessä. Näiden lisäksi edellytetään myös ketterien menetelmien oikeaa soveltamista oikeassa paikassa ja tässäkin pystymme olemaan näkemyksellinen yhteistyökumppani.

Mikropalvelut

Toteutamme ketterät palvelut mikropalveluarkkitehtuuria hyödyntäen. Mikropalveluissa yksi palvelu on tyypillisesti vastuussa pienestä käsitteellisestä kokonaisuudesta, jolloin palvelun kehitys, testaus, skaalaus ja muuttaminen on selkeämpää ja tehokkaampaa.

Front-end

Front-end -kehityksellä luodaan sekä ihmisiä ilahduttavia käyttäjäkokemuksia, että jaetaan palvelun tarvitseman prosessoinnin taakkaa. Front-end -työkalupakistamme löytyvät muun muassa ylläpidon työkalut Grunt ja Gulp, klassisemmat skriptauksen kiihdyttäjät kuten jQuery, sekä uudemmat käyttämämme front-frameworkit Angular ja React, jotka lepäävät Javascriptin/ EcmaScriptin varassa. Mobiilipuolella nojaamme vahvasti React-osaamisestamme seuraten ReactNativeen.

Back-end

Kykenemme tarpeesta riippuen toteuttamaan taustapalveluja eri teknologioilla, joista yleisimmin käytämme Node.js:ää ja  PHP:ta. Taustapalveluissa voimme hyödyntää myös sisällönhallintaratkaisuja, kuten Contentful ja Drupal. Hallussamme on myös koko nivaska tukea tarjoavia ratkaisuja visualisoinnista modernien apien tarvitsemiin kyselyihin (GraphQL).

Takaisin ylös