business-central-tausta.jpg

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Liiketoimintasi kasvun tukena

________  _

Microsoft Dynamics 365 Business Central on keskisuurille ja kasvaville yrityksille kehitetty helppokäyttöinen talouden- ja tuotannonohjauksen järjestelmä.

Business Central auttaa sinua hoitamaan hallinnolliset tehtävät nopeasti ja helposti, jotta voit keskittyä kokonaiskuvaan, ja tiimisi voi keskittyä asiakkaiden hoitamiseen.

Digia kumppaninasi

Eri sektoreilla on omat haasteensa, jotka vaativat vuosien kokemusta. Vahvuutemme on syvällinen toimialojen tuntemus erityisesti teollisuuden, palveluliiketoiminnan ja tukkukaupan aloilla.

Erikoistumalla tiettyjen toimialojen erityisvaatimuksiin voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja, jotka vastaavat yritysten todellisia tarpeita. Toimialakohtaisessa toiminnanohjausjärjestelmässä (ERP) ominaisuudet on suunniteltu alalle ominaisia prosesseja varten.

Mullista tuottavuus Business Centralilla – lataa opas

Microsoft Dynamics 365 Business Centralin ansiosta saat:

  • erilaisiin tarpeisiin muuntuvan järjestelmän, joka kehittyy jatkuvasti
  • käyttäjille selkeän ja tutun näköisen työkalun päivittäisten toimintojen hoitamiseen
  • pysyvän ja riskittömän ratkaisun, jonka tulevaisuus on turvattu
  • Microsoft-ohjelmistojen kanssa yhteensopivan toiminnanohjausjärjestelmän
  • monipuoliset toteutusmahdollisuudet erilaisiin liiketoimintamalleihin
  • maailmanlaajuisesti toimivan järjestelmän ja kumppaniverkoston

Laaja toimialaosaaminen tukenasi:

Teollisuus ja projektivalmistus

Teollisuuteen ja projektivalmistukseen liittyy useita prosesseja, joiden oikea-aikaisuudella on merkitystä muun muassa tuotteiden läpimenoaikoihin ja tuotannon taloudellisuuteen.

Business Central -järjestelmän toiminnallisuuksien avulla voit seurata, mitä tuotannossa ja projekteissa tapahtuu, sekä mikä on työjärjestyksessä seuraavana. Ajantasainen näkymä tuotantoon auttaa pysymään aikataulussa, kustannuksissa sekä muissa sovituissa tavoitteissa.

Maahantuonti ja tukkukauppa

Suuret nimikemäärät ja asiakkaiden palvelutasovaatimukset asettavat erityisvaatimuksia kaupan alan toimijoille.

Business Centralin avulla voidaan seurata kannattavuutta, tehdä hankintoja oikea-aikaisesti, sekä optimoida varastoa. Myös rutiinien automatisointi ja sähköiset yhteydet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin hoituvat helposti parantaen kannattavuutta. Verkkokaupan integrointi Business Central -järjestelmään tehostaa myyntiä, vähentää virheitä ja parantaa asiakaskokemusta.

Lukitus- ja turvallisuusala

Resurssien ohjaus on merkityksellinen yrityksen tuloksen, palveluasteen ja töiden läpimenon kannalta. Hyvä toiminnanohjaus helpottaa tarjousten tekoa ja toteumatietojen keruuta, nopeuttaa laskutusta sekä parantaa seurantaa.

D365 Security on Business Centraliin pohjautuva ratkaisu, joka sisältää yhteistyössä alan toimijoiden kanssa huomioituja lukitus- ja turvallisuusalan parhaita käytäntöjä.

Lue lisää D365 Security -tuotteesta

Palvelu- ja projektiliiketoiminta

Talouden ja resurssien tehokas ohjaus on avainasemassa palveluliiketoiminnassa. Resurssien ihanteellinen kuormitusaste on merkityksellinen yrityksen tuloksen, palveluasteen ja projektien läpimenon kannalta.

Business Central helpottaa ja nopeuttaa toteumatietojen keruuta sekä parantaa seurantaa ja ennusteita. Se antaa myös ajantasaisen näkymän resurssien seurantaan ja tarjoaa monipuolisen talouden raportoinnin. Ajantasaisen tiedon saaminen antaa mahdollisuuden toimita nopeasti muutosta vaativissa tilanteissa.