Palveluiden mobilisointi

Palvelut käytössäsi kaikkialla, kaiken aikaa, kaikilla laitteilla

Mobiilit sovellukset ovat päivittäisen työnteon, viestinnän ja asioinnin apuvälineitä - ne ovat digiarkea.

Me tuomme yrityksesi keskeisimmät toiminnot ja palvelut mobiiliin helppokäyttöisesti ja älykkäästi. Tarjoamme sekä valmissovelluksia että mobiiliratkaisuja tarpeidesi mukaan. Autamme myös kokonaismobiliteetin suunnittelussa ja toteuttamisessa.Toteutamme mobiiliratkaisumme

Käyttökokemus edellä

Liiketoiminta- ja käyttäjäymmärrys ovat dataohjautuvan suunnittelun keskiössä. Osallistamme sekä asiakkaan että käyttäjät laadukkaan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Brändisi mukaisesti

Mobiilisovellukset ovat muokattavissa organisaatiosi visuaalisen ohjeistuksen ja brändi-ilmeen mukaisesti juuri sellaisiksi kuin haluat.

Integroidusti

Mobiilisovelluksemme integroituvat organisaatiosi operatiivisiin järjestelmiin ja hyödyntävät niistä saatavaa tietoa ensiluokkaisen palvelukokemuksen ja käyttäjäarvon mukaisesti.

Mukautuen muuttuviin tarpeisiisi

Yhdestä sovelluksesta saadaan tarvittaessa helposti luotua useita roolipohjaisia tai henkilökohtaisia näkymiä, sekä skaalattua ne eri puolille organisaatiota liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Nykyaikaisilla teknologioilla

Toteutamme mobiilisovellukset uusimmilla teknologioilla sekä käyttöjärjestelmäkohtaisissa, natiiveissa ympäristöissä, että cross-platform -ympäristöissä.

Liiketoiminnallista arvoa tuottaen

Myyntiä ja markkinointia parantavien sekä huoltotoimintaa ja kenttätyötä tehostavien mobiilisovellusten avulla viemme asiakas- ja työntekijäkokemuksesi uudelle tasolle, auttaen heitä palvelemaan itse itseään ajasta ja paikasta riippumatta.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös