Palvelunhallinnan ratkaisut

 

Kehittyneet palvelunhallinnan ratkaisut käyttöösi

Arjen sujuvuuden kannalta on tärkeää, että järjestelmät toimivat virheettä ja mahdolliset ongelmat pystytään ennakoimaan.

Palvelunhallinnan ratkaisumme tarjoavat kehittyneet työkalut organisaatiosi käyttöön. Sen avulla pysyt ajan tasalla, mitä järjestelmissäsi tapahtuu.

Palvelunhallinnan ratkaisut vastaavat organisaatiosi tarpeisiin monipuolisesti ja niiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.


Palvelunhallinnan ratkaisut:

Tietojärjestelmien valvonta ja tilannekuva

Valvo tietojärjestelmiesi tilaa reaaliaikaisesti ja puutu mahdollisiin ongelmiin ajoissa ennakoivan analytiikan avulla. Ratkaisu on ideaalinen etenkin monitoimittajaympäristön haasteisiin.

Järjestelmä- ja sovelluslokien keskitetty hallinta

Keskitetty lokienhallinta nopeuttaa ongelmanratkaisua ja mahdollistaa juurisyyanalyysin. Kaikki lokit ovat helposti saatavilla lähteestä ja muodosta riippumatta.

GDPR ja audit trail -lokien keskitetty hallinta

Siirrä ja säilytä lokeja tietoturvallisesti. Ratkaisu skaalautuu joustavasti liiketoiminnan tarpeisiin. Säilytysaikojen hallinta on säädettävissä halutulla tarkkuudella.

Palvelupyyntöjen hallinta

Määrämuotoinen tapa työpyyntöjen tehokkaaseen hallintaan. Ratkaisun avulla seuraat ja priorisoit työpyyntöjen etenemistä sekä ohjaat niitä seuraaville tasoille.

Tuotetun palvelun tilannekuva ja analytiikka

Loppukäyttäjien käytön analysointi tukee käyttäjäkokemuksen optimointia ja parantaa loppukäyttäjien tyytyväisyyttä. Liiketoimintaa tukevat metriikat tehostavat liiketoiminnan prosesseja.

Sanomien valvonta ja analytiikka

Sanomavalvonnan avulla seuraat ja analysoit sanomien käsittelytapahtumia, sekä saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan sanomaliikenteen tilasta. Tehokas hakutoiminnallisuus mahdollistaa sanomien yksityiskohtiin porautumisen kenttätasolla.

Palvelunhallinnan Fast Track - tilannekuva ja lokienhallinta nopeasti haltuun

Palvelunhallinnan Fast Trackissa kartoitamme yhdessä liiketoimintasi muutospaineet ja tavoitteet, sekä tunnistamme keskeiset arkkitehtuuria ohjaavat periaatteet. Samalla muodostamme käsityksen tavoitetilasta ja aikatauluvaatimuksista.

Lopputuloksena syntyy visio tavoitetilasta ja teknologiratkaisusta, sekä suosituksia etenemisestä. Toteutamme ratkaisuja kotimaisella Digia Iiris -ratkaisulla sekä kumppaniteknologioilla asiakkaan tarpeen mukaan.

Digia Iiris on kotimainen SaaS-kokonaisratkaisu palveluiden toimivuuden varmistamiseksi. Digia Iiris on ideaalinen ratkaisu erityisesti monitoimittajaympäristöön ja se on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kiinteästi hinnoitellut palvelupaketit mahdollistavat helpon käyttöönoton.

Tilaa esite >>Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Takaisin ylös