Digia Enterprise

Toiminnanohjausta avainlipun alla

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin.

Asiakkaamme ovat pieniä perheyrityksiä, monialakonserneja sekä kaikkea siltä väliltä. Digia Enterprise tukee joustavasti liiketoiminnan kehitystä eri vaiheissa.

digia-enterprise-moduulit.pngKatso, miten Digia Enterprise tukee asiakkaidemme liiketoimintaa:Käyttöönotto kevyesti ja kivuttomasti

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto on iso hanke, joka vaikuttaa koko organisaatioon. Digia Enterprise -hankkeiden läpivienti onnistuu tavallisesti 4-8 kuukaudessa, kun perinteisesti ERP-hanke kestää 9-12 kuukautta.

Nopea käyttöönotto on mahdollinen, koska järjestelmä on valmiiksi sovitettu eri toimialoille suomalaisyritysten tarpeisiin sopivaksi.

Feon Oy:n tapauksessa oli vielä tavallista kovempi kiire. Marko Kähkönen kertoo videolla, kuinka ERP-hanke vietiin läpi kolmessa kuukaudessa.

Lue myös Feonin asiakastarina >>Yritystoiminta muuttuu, kun vuodet vierivät

Myös järjestelmän pitää mukautua muutoksiin ja tukea niiden toteuttamista. Olemme iloisia, että olemme saaneet olla monien asiakkaidemme kehityksessä mukana jopa yli 10 vuoden ajan – ja että kehittäessään omaa toimintaansa asiakkaamme haastavat meitä järjestelmän kehityksessä.

Linkosuo on muuttanut liiketoimintansa lähes kokonaan leipomosta snacks-valmistajaksi. Leipomonjohtaja Jarmo Talasrinne kertoo videolla, miten Digia Enterprise tuki Linkosuota muutosmatkalla.Suomalainen kumppani

Digia Enterprise on kotimainen vaihtoehto toiminnanohjausjärjestelmäksi. Digia on suomalainen kumppani lähellä asiakkaitaan.

Digia Enterprise -järjestelmälle on myönnetty avainlippu suomalaisuuden merkiksi.

RTV Yhtymän Yvonne Malin-Hult kertoo videolla näkemyksensä, millainen on hyvä IT-kumppani ja mikä merkitys on kumppanin suomalaisuudella.Helppo omaksua ja käyttää

Tuntemuksemme suomalaisorganisaatioiden erityistarpeista yhdistettynä palvelumuotoiluosaamiseen on kaava, jolla kehitämme järjestelmää jatkuvasti helppokäyttöisemmäksi. Roolipohjainen käyttöliittymä on kerännyt kiitosta käyttäjiltä. Digia Enterprise ERP on käytettävissä täysin mobiilisti.

M-Filter Oy etsi vanhentuneen toiminnanohjausjärjestelmän tilalle uutta, modernia ratkaisua, joka olisi helppo omaksua. Toimitusjohtaja Kai Liesmaa kertoo videolla, miksi valinta oli Digia Enterprise.

Toiminnanohjauksen on tuettava työntekoa ja taivuttava liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin

Monikanavainen palvelu

Digia Enterprise on liitettävissä liiketoiminnan asiakasrajapinnalle tärkeisiin ratkaisuihin kuten verkkoliiketoiminta, tuotetiedonhallinta, logistiikka- ja mobiiliratkaisut.

Automatisoidut prosessit

Automatisoidut prosessit helpottavat reaaliaikaista tiedonkulkua eri osastojen välillä. Samalla tietojen käsittely nopeutuu ja työn kulku selkeytyy yhtenäisten prosessien ansiosta.

Saumattomat tietovirrat

Toiminnanohjausjärjestelmä toimii tietovirtojen ytimenä, joka vastaanottaa ja lähettää dataa eri sidosryhmien tarpeisiin. Esimerkiksi tuotehallinnan muuttaessa tuoterakenteessa olevia osto-osia, tieto muutoksesta on välittömästi hankinnan ja tuotannon listauksissa.

Toimitusketjun hallinta

Yhteisellä tiedolla hallitaan tapahtumaketjuja esimerkiksi asiakkuudenhallinnassa. Avoimet rajapinnat ja toimintalogiikka tukevat tietosisällön ja eri toimintojen käyttämistä osana sähköisten palveluiden tuottamista. Näin mahdollistetaan toimitusketjun tehokas hallinta ja tuotetaan arvoa aina asiakkaalle asti.

Tietoturvallisesti

Monipuolisen käyttöoikeuksien hallinnan ja esimerkiksi suojausprofiilikäsittelyn avulla erilaiset tiedot voidaan suojata yrityksen sisällä halutussa laajuudessa.

Digia Enterprisen toimialavertikaalit palvelevat kohdennetusti


Meillä on yli 20 vuoden kokemus ERP-toimituksista ja ymmärrystä yli 200 ERP-asiakkaamme kautta erilaisesta liiketoiminnasta – siis juuri sinunkin arjestasi. Nimetty palvelupäällikkö, asiakaspalvelumme ja koulutustiimimme varmistavat kanssasi sujuvan arjen Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmän parissa.


Digia Enterprise ohjelmistotuki

https://extranet.digia.com | support.enterprise@digia.com | 010 313 2700 | Tukipalvelumme on tavoitettavissa arkisin klo 8.30 - 16.30

Takaisin ylös