Digia Logistics

Parempi näkyvyys kansainvälisiin kuljetusketjuihin

Kansainvälisen kaupan kasvun ja lisääntyneiden tavaravirtojen myötä logistiikan seuranta ja kuljetusten hallinta on entistä kriittisempää.


Kokonaisjärjestelmä

Digia Logistics on erityisesti kansainvälistä kuljetusta ja huolintaa harjoittavan yrityksen kokonaisjärjestelmä, jonka avulla yli sata yritystä on tehostanut toimintaansa. Se soveltuu hyvin myös kansainvälistä kauppaa käyvän yrityksen logistiikan hallinnan ja tullauksen tietojärjestelmäksi.

Digia Logistics on yhdistettävissä muihin järjestelmiin, minkä ansiosta voit tarjota ajantasaista tilannetietoa käyttäjille ja näin parantaa asiakaspalvelua.

 


Joustava ja helposti käyttöönotettava

Digian standardoitu toimitusmalli mahdollistaa helpon käyttöönoton. Moduulaarinen rakenne mahdollistaa valmisohjelmiston soveltamisen joustavasti yrityksen tarpeet huomioiden.

Reaaliaikaisuudella läpinäkyvää asiakaspalvelua

Täydellinen sisäinen integraatio sekä integroitavuus yrityksen omiin ja kumppaneiden tietojärjestelmiin mahdollistaa saumattoman reaaliaikaisen tiedonhallinnan.

Yksi järjestelmä, monta ominaisuutta tuovat tehokkuutta

Järjestelmä sisältää yhtenäisen laskutuksen ja ostolaskujen käsittelyn, kuljetus- ja huolintasopimusten hallinnan, katelaskennan ja operatiivisen raportoinnin sekä Tullin sähköiset menettelyt sekä suora sanoma -asioinnin.


Miksi Digia?

Digialla on vahva osaaminen logistiikassa ja huolinnassa sekä niiden toimintaprosesseissa. Digia on ollut läheisessä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa yli 25 vuotta. 

Digian toimittama järjestelmä on ollut kustannustehokas ja vakaa.

Kai Kajala, Divisioonajohtaja, DSV Road OyTakaisin ylös