Digia Tempus henkilöstönohjaus (WFM)

Modernilla työvuorosuunnittelulla hyvinvointia ja tehokkuutta

Perustatko työvuorosuunnittelun tietoon vai oletukseen?

Digia Tempus henkilöstönohjaus hyödyntää historiatietoja, ennusteita ja muuta olemassa olevaa informaatiota, ja suunnittelee työvuorot automaattisesti ja optimoidusti oikeaan tietoon perustuen.

Digia Tempus henkilöstönohjauksella varmistat, että organisaatiossasi on oikea määrä henkilökuntaa oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, tekemässä oikeita asioita.Lue lisää aiheesta blogistamme:Läpinäkyvää ja kustannustehokasta työvuorosuunnittelua

Säästä esimiesten työaikaa

Tempuksen tehokkaiden työkalujen avulla voit säästää esimiesten suunnitteluun käyttämästä työajasta kuukausitasolla jopa 10 tuntia.

Suunnittele työvuorot kustannustehokkaasti

Optimointi mahdollistaa optimaalisen työvuorosuunnitelman luomisen ja henkilöstökulujen pienentämisen, kun vuorot tehdään tarvelaskennan pohjalta. Optimoidulla suunnittelulla voidaan saavuttaa jopa 10 % kustannussäästöt.

Reagoi työmäärätarpeisiin oikea-aikaisesti

Digia Tempus auttaa yritystäsi reagoimaan erilaisiin työmäärätarpeisiin ennusteiden avulla ja varmistaa näin vuorosuunnitelmien kustannustehokkuuden.

Tuo läpinäkyvyyttä henkilöstönohjaukseen

Keskitetty näkymä tarjoaa läpinäkyvyyttä suunnitteluun. Digia Tempus tukee näin henkilöstönohjausta konsernitasolta aina työpisteille asti ja antaa tukea myös yrityksen strategisille linjauksille.

Paranna työntekijöiden tyytyväisyyttä

Digia Tempuksen avulla työntekijät voivat vaikuttaa työvuoroihinsa sekä toivein että vastaanottamalla tarjottuja lisätöitä. Työntekijöiden tasapuolinen kohtelu varmistuu, kun toiveet huomioidaan automaattisesti yrityksesi pelisääntöjen mukaisesti.

Keskitä tai hajauta työvuorosuunnittelu

Suunnittelu voidaan tehdä joko keskitetysti, jolloin suunnittelussa vastaa resurssisuunnittelu, tai hajautetusti, jolloin vastuu annetaan toimipisteiden esimiehille.Aidosti asiakaslähtöistä henkilöstön optimointia

Integroidusti

Digia Tempus integroituu tarvittaessa ketterästi ja turvallisesti muihin yrityksesi järjestelmiin, kuten tuotannonohjaukseen, HR ja palkanmaksujärjestelmiin.

Käyttökokemus edellä

Digia Tempus -tuotteemme on suunniteltu palvelemaan käyttäjiä mahdollisimman selkeästi. Tuotteessa on panostettu muun muassa helppokäyttöisyyteen ja responsiivisuuteen.

Päätelaiteriippumattomasti

Kaikki moduulit ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Pilvipalveluna Digia Tempus tarjotaan verkosta, joten palveluihin on mahdollista päästä käsiksi niin työpaikan koneelta kuin kotilaitteiltakin.

Takaisin ylös