Microsoft

 

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja Microsoft-teknologioihin perustuen

Digian Microsoft-liiketoiminnot ovat saavuttaneet niin referensseillään, asiantuntijuudellaan kuin myös laadullaan merkittävän aseman kotimaisessa markkinassa. Liiketoimintojen leimaavia piirteitä ovat erityisesti ketteryys ja kyky reagoida asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Microsoft -portfoliostamme löytyvät Azure, BizTalk, Dynamics 365, MDS, .NET, Office365, SharePoint, sekä Microsoftin analytiikkatyökalut.

Asiakkaitamme ovat erityisesti energia-, palvelu- ja kaupan toimialueilla toimivat tahot. Pyrimme hakemaan valmiita ratkaisuja asiakkaidemme tunnistettuihin liiketoimintamahdollisuuksiin ja syventämään aktiivisesti tuntemustamme asiakkaidemme liiketoiminnasta.

Tulevaisuudessa ratkaisut toimitetaan palveluina kiinteään kuukausihintaan ja asiakkaiden liiketoiminta on mobiilia ja digitaalista. Tämä kaikki mahdollistetaan pilvessä sijaitsevilla globaaleilla valmiuksilla tuottaa palveluita ajasta ja paikasta riippumatta.


Microsoft-alueen palveluitamme ovat:

  • Toiminnanohjauksen ja prosessien digitalisointi
  • Analytiikka ja tiedolla johtaminen
  • Ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä kommunikaation kehittäminen
  • Tietovirtojen hallinta ja Internet Of Things
  • Asiakastiedon hallinta
  • Liiketoiminnan transformaatio pilveen ja mobiiliin
  • Asiakaskohtaiset ratkaisut

Microsoft Dynamics 365 - älykkäät liiketoimintasovellukset pilvessä

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi.

Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös