Microsoft

 

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja Microsoft-teknologioihin perustuen

Digian Microsoft-liiketoiminnot ovat saavuttaneet niin referensseillään, asiantuntijuudellaan kuin myös laadullaan merkittävän aseman kotimaisessa markkinassa. Liiketoimintojen leimaavia piirteitä ovat erityisesti ketteryys ja kyky reagoida asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Microsoft -portfoliostamme löytyvät Azure, BizTalk, Dynamics 365, Business Central (ent. NAV), MDS, .NET, Office365, SharePoint, sekä Microsoftin analytiikkatyökalut.

Asiakkaitamme ovat erityisesti energia-, palvelu- ja kaupan toimialueilla toimivat tahot. Pyrimme hakemaan valmiita ratkaisuja asiakkaidemme tunnistettuihin liiketoimintamahdollisuuksiin ja syventämään aktiivisesti tuntemustamme asiakkaidemme liiketoiminnasta.

Tulevaisuudessa ratkaisut toimitetaan palveluina kiinteään kuukausihintaan ja asiakkaiden liiketoiminta on mobiilia ja digitaalista. Tämä kaikki mahdollistetaan pilvessä sijaitsevilla globaaleilla valmiuksilla tuottaa palveluita ajasta ja paikasta riippumatta.


Microsoft-alueen palveluitamme ovat:

  • Toiminnanohjauksen ja prosessien digitalisointi
  • Analytiikka ja tiedolla johtaminen
  • Ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä kommunikaation kehittäminen
  • Tietovirtojen hallinta ja Internet Of Things
  • Asiakastiedon hallinta
  • Liiketoiminnan transformaatio pilveen ja mobiiliin
  • Asiakaskohtaiset ratkaisut

Microsoft Dynamics 365 - älykkäät liiketoimintasovellukset pilvessä

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.

Dynamics 365 for Sales antaa myynnillesi olennaiset tiedot ja työkalut vahvojen asiakassuhteiden luomiseksi. Pystyt ennakoimaan asiakkaiden tarpeita ja nopeuttamaan myyntisykliä.

Dynamics 365 for Customer Service vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle! Tekoälyn ja 360 asteen näkymän avulla voit ennakoida asiakkaiden tarpeita ja tarjota mukautettua palvelua.

Dynamics 365 for Field Service on monipuolinen työkalu kenttähuollon tarpeisiin, joka auttaa resurssien optimoinnissa ja huollon ennakoimisessa.

Dynamics 365 for Finance and Operations auttaa modernisoimaan yrityksesi taloushallinnon, tuotannon ja toimitusketjun toiminnot ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Dynamics 365 for Talent on työkalu yrityksesi HR-toiminnallisuuksien hoitamiseen. Paranna työnhakijakokemusta, sujuvoita perehdytysprosessia ja hallitse koko työsuhteen elinkaarta.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös