Sähköiset vaalit

 

Uudenlainen tapa aktivoida äänestäjiä

Avullamme järjestät vaalit vaivattomasti.

Suomalaiset ammattiliitot, järjestöt, yhdistykset, osuuskunnat ja yritykset järjestävät vuosittain lukuisia vaaleja valitakseen jäseniä merkittäviin tehtäviin, kuten edustajistoihin tai valtuustoihin. Äänestysaktiivisuus saattaa kuitenkin jäädä usein toivottua alhaisemmaksi, jos käytössä ovat ainoastaan perinteiset aikaan ja paikkaan sidotut äänestystavat.

Vaalien järjestäminen on myös suuri ponnistus järjestävälle taholle. Ehdokaslistojen koonti, äänestyslippujen toimittaminen ja itse äänestämisen järjestäminen vaativat ylimääräisiä resursseja ja järjestelyjä, puhumattakaan äänten laskemisesta ja vaalien tuloksen julkistamisesta.

Niin pienten kuin suurienkin vaalien järjestämistä helpottamaan tarjoamme sähköisen vaalisovelluksen. Sovelluksen avulla äänioikeutetut äänestävät juuri silloin kuin heille sopii – ja vaalien järjestäjä saa vaalitulokset nopeasti ja vaivattomasti.


Miksi valita Digian sähköinen vaalisovellus?

Helppous

Äänestä milloin vain tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Turvallisuus

Tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti käyttäjätunnuksen ja salasanana avulla.

Nopeus

Vaalien järjestäjät saavat tulokset nopeasti ja vaivattomasti.


Meillä on lähes 10 vuoden kokemus vaalien järjestämisestä.

Tarjoamme yhteistyössä Edita Priman kanssa kokonaisvaltaiset ratkaisumallit myös uurna- ja postivaaleihin.Takaisin ylös