Sähköinen asiointi

Parempaa palvelua, joka hyödyttää sekä sinua että asiakkaitasi

Käyttäjälähtöisesti suunniteltu sähköisen asioinnin ratkaisu tarjoaa parempia asiointikokemuksia asiakkaillesi niin e-asioinnissa kuin verkkopalveluissakin.

Palveluita digitalisoimalla tehostat myös omaa toimintaasi, selkeytät prosessejasi ja kehität asianhallintaasi lyhentäen asioiden käsittely- ja läpimenoaikoja.

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavan ja tuloksellisen sähköisen asioinnin palvelun, jolla vakuutat asiakkaasi.Toteutamme sähköisen asioinnin palvelut:

Käyttökokemus edellä

Suunnittelemme sähköisen asioinnin palvelut yhdessä asiakkaan ja loppukäyttäjien kanssa selkeän ja läpinäkyvän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Turvallisesti

Sähköisen asioinnin ratkaisumme ovat tietoturvallisia ja vallitsevan lainsäädännön mukaisia.

Hyväksi havaituilla teknologioilla

Käytössämme ovat hyväksi havaitut teknologiat, kuten EpiServer, Liferay, .NET ja SharePoint.

Joustavan asioinnin mahdollistaen

Palvelut ovat nopeasti ja varmasti saatavilla käyttäjän arjessa. Samalla luomme edellytykset laadukkaalle asiakaspalvelulle ja itsepalveluasteen nostamiselle.

Tiedon käsittelyä tehostaen

Automatisoimalla prosessin vaiheita, tiedon käsittelystä tulee nopeampaa ja tehokkaampaa, jolloin myös työntekijöiden työpanosta voidaan ohjata muihin tehtäviin.

Toimintamalleja uudistaen

Autamme nykytilanteen kartoittamisessa ja ohjaamme liiketoimintaa kohti asiakaslähtöisempää tekemistä.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös