Tilannekuva- ja valvontapalvelut

Liiketoimintaprosessien reaaliaikainen tilannekuva avuksi arjen johtamiseen

 

Kun yrityksien ja organisaatioiden ydinprosessit digitalisoituvat, on järjestelmien toimintavarmuus yhä tärkeämpää. Pienikin häiriö voi vaikuttaa merkittävällä tavalla liiketoimintaan. Samaan aikaan järjestelmäympäristöt ovat yhä monimutkaisempia ja tarve järjestelmien hallinnalle ja valvonnalle kasvaa.

Digia huolehtii asiakkaidensa liiketoimintakriittisten järjestelmien ja palveluiden valvonnasta kokonaisvaltaisesti. Saat meiltä tilannekuvan ja valvonnan kaikille palveluille, järjestelmille ja teknologioille reaaliaikaisesti yhdestä, helposti ymmärrettävästä näkymästä, valmiina palveluna.

Autamme sinua mm. ratkaisemaan monitoimittajaympäristön haasteet tuomalla kokonaisnäkymän järjestelmäympäristöön. Näet reaaliaikaisesti tilannekuvan liiketoimintaprosesseistasi ja voit vaikuttaa poikkeamiin jo ennen varsinaisen ongelman syntymistä. Digian palvelut huolehtivat valvonnasta, jotta sinä voi käyttää aikasi tehokkaammin.

tilannekuva-ja-valvontapalvelut.jpg

 

 

Digia Iiris

 

Digia Iiris on kotimainen SaaS-kokonaisratkaisu palveluiden toimivuuden varmistamiseksi. Valvontapalvelu tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan asiakkaan liiketoiminnasta eri järjestelmien ja työkalujen dataa hyödyntäen. Digia Iiriksen avulla liiketoimintaprosessien laatu tehostuu ja sen avulla voidaan ehkäistä häiriöistä johtuvia menetyksiä liiketoiminnalle.

Digia Iiriksen avulla voit valvoa ja seurata mm. sovellusten toimivuutta, sovellus- ja integraatioalustoja, sanomaliikennettä, verkkosivustojen kävijäliikennettä ja palvelun infran käyttämiä resursseja niin pilvipalveluissa kuin perinteisissä konesaleissa.

 

Tutustu Digia Iirikseen >>

web-analytiikka-laptop-1.png

Yhteistyö Digian kanssa on ollut erittäin toimivaa, ja heistä on muodostunut meille merkittävä kumppani. Tähänastiset kokemukset ovat osoittaneet, että tällainen palvelunhallinta ja valvonta toimii. Ne ovat myös osoittaneet, että Digia on erinomainen kumppani toimittamaan tällaista palvelua.

Krister Karppinen, ryhmäpäällikkö, digitaaliset palvelut, HSL

 

 

Splunk

 

Splunk parantaa organisaatioiden IT-operaatioiden suorituskykyä tuomalla näkyvyyden eri järjestelmien toimivuuteen. Palvelu helpottaa eri lähteistä generoituvan datan hyödyntämistä, kokoaa halutun datan yhteen käyttöliittymään ja mahdollistaa näin organisaatioille älykkäämmän datan hyödyntämisen sekä liiketoiminnan kehittämisen.

Splunk on käytettävissä kokonaispalveluna, asiakkaan itsensä hallinnoimana tai tarpeen mukaan näiden välimuotona. Ratkaisu on saatavissa sekä Cloud- että On-Premise-versiona. Splunk sisältää myös monipuoliset mahdollisuudet laajentaa palvelua lokienhallinnasta valvontaan (APM & Observability) ja tietoturvan hallintaan.


 

Dynatrace 

 

Dynatrace on markkinoiden johtava, skaalautuva ja älykäs DevSecOps, APM & Observability -ratkaisu modernien pilvi-, multipilvi- ja hybridiympäristöjen valvontaan ja hallinnointiin.


Dynatracen avulla organisaatiot ja sovelluskehittäjät voivat nähdä sovellusmuutoksien vaikutukset suoraan kooditasolla ja näin suorituskykyongelmiin on myös mahdollista reagoida nopeasti ja luotettavasti. Ratkaisu antaa toimijoille selkeitä vastauksia, ei vain dataa tarkasteltavaksi. Mahdollisissa ongelmatilanteissa palvelu pystyy osoittamaan suoraan liiketoiminnalliset vaikutukset ja määrittämään yhteyden tiettyyn julkaisuun. Palvelun avulla ongelmatilanteiden ratkaisut voidaan myös automatisoida.

Dynatrace integroituu saumattomasti useimpiin käytössä oleviin alustoihin ja teknologioihin. Ratkaisu skannaa aktiivisesti käytössä olevia applikaatioita ja parantaa näin myös niiden tietoturvaa. Tieto mahdollisista haavoittuvuuksista tulee automaattisesti ja korjaavat toimenpiteet voidaan aloittaa viipymättä. Dynatrace on saatavilla sekä On-Premise- että Cloud-versiona, ja hankittavissa joko kokonaispalveluna, asiakkaan itse hallinnoimana tai tarpeen mukaan näiden välimuotona.