palvelunhallinta.jpg

Valvonta ja palvelunhallinta

Varmista palveluidesi toimivuus ja jatkuva kehitys

________  _

Tietojärjestelmien ja palvelujen häiriötön toiminta on tärkeää, jottei asiakaspalveluun, tuotantoon tai muihin prosesseihin synny katkoksia eikä esimerkiksi tietoturva vaarannu. Pelkkä jatkuvuus ja toimintavarmuus eivät kuitenkaan riitä: maailma muuttuu koko ajan, ja myös järjestelmien ja palvelujen on kehityttävä mukana.

Saat meiltä järjestelmille ja palveluille tarvittaessa ympärivuorokautisen valvonnan ja tuen. Kotimainen Service Center -palvelumme takaa järjestelmille kokonaisvaltaisen ylläpidon sekä tuen yhdestä pisteestä. Häiriöiden ennalta ehkäisyn ja ratkomisen lisäksi meille olennaista on järjestelmien ja palvelujen jatkuva kehitys.

 

Kolme tapaa hyödyntää Digian palvelunhallintaa

 

Palvelunhallinta

Tarjoamme yrityksesi järjestelmille tuen, valvonnan ja ylläpidon sovitun palvelutason mukaan. Palvelupäällikkömme varmistavat, että palvelut toimitetaan SLA-sopimusten mukaisesti.

Lue lisää

SIAM-kumppanuus

Halutessasi voit ulkoistaa osaaville ammattilaisillemme vastuun monitoimittajaympäristön hallinnasta.


Lue lisää

Digia Iiris -ratkaisu käyttöösi

Saat meiltä kattavat ja nykyaikaiset työkalut tilannekuvaan, valvontaan ja toimivuuden varmentamiseen.


Lue lisää


Palvelunhallinta

 

Keskitetty yhteydenottopiste

Helppoa asiointia yhden luukun periaatteella.

Häiriönhallinta

Vikatilanteet ratkotaan sovittujen palvelu- ja vasteaikojen puitteissa.

Reaaliaikainen dokumentaatio

Läpinäkyvyys yhteiseen tekemiseen.

Teknologinen jatkuvuus ja pienkehitys

Järjestelmä pysyy aina ajan tasalla ja kehittyy.

Valvonta

Ennakoivan valvonnan avulla poikkeamat havaitaan ajoissa ja niihin voidaan reagoida viipymättä jo ennen kuin niiden vaikutukset näkyvät.

Palvelupyyntöjen hallinta

Määrämuotoiset tehtävät hoidetaan sovittujen palvelu- ja vasteaikojen puitteissa.

Käyttöpalvelut

Sisältää alustan ja tietoturvapäivitysten hallinnan. Kapasiteettipalvelut voivat tulla Digian kautta tai kolmannelta osapuolelta.

 


Digia Iiris

Digia Iiris on kotimainen palvelukokonaisuus, joka sisältää palvelunhallinnan ja valvonnan ratkaisut erityisesti monitoimittajaympäristöön. Valmiiden ratkaisujen lisäksi toteutamme myös räätälöintejä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kiinteästi hinnoitellut palvelupaketit mahdollistavat helpon käyttöönoton.

Digia Iiris ratkaisee seuraavat tarpeet:

Tietojärjestelmien valvonta ja tilannekuva

Valvo tietojärjestelmiesi tilaa reaaliaikaisesti ja puutu mahdollisiin ongelmiin ajoissa ennakoivan analytiikan avulla.

Järjestelmä- ja sovelluslokien keskitetty hallinta

Keskitetty lokienhallinta nopeuttaa ongelmanratkaisua ja mahdollistaa juurisyyanalyysin. Kaikki lokit ovat helposti saatavilla lähteestä ja muodosta riippumatta.

GDPR ja audit trail -lokien keskitetty hallinta

Siirrä ja säilytä lokeja tietoturvallisesti. Ratkaisu skaalautuu joustavasti liiketoiminnan tarpeisiin. Säilytysaikojen hallinta on säädettävissä halutulla tarkkuudella.

Verkkosivustojen ja mobiilisovellusten kävijäseuranta

Evästeisiin perustuva kävijäseuranta havaitsee nopeasti loppukäyttäjien kokemat käyttöhäiriöt riippumatta häiriön aiheuttajasta. Kävijäseuranta toimii myös verkkosivuston sisällön, houkuttelevuuden, markkinoinnin ja käytettävyyden parantamisen työkaluna.

Sanomien valvonta ja analytiikka

Sanomavalvonnan avulla seuraat ja analysoit sanomien käsittelytapahtumia, sekä saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan sanomaliikenteen tilasta. Tehokas hakutoiminnallisuus mahdollistaa sanomien yksityiskohtiin porautumisen kenttätasolla.Tilaa itsellesi Digia Iiriksen tekninen esite oheisella lomakkeella

 

Digia Iiris Fast Track – tilannekuva ja lokienhallinta nopeasti haltuun

Digia Iiris Fast Trackissa kartoitamme yhdessä liiketoimintasi muutospaineet ja tavoitteet, sekä tunnistamme keskeiset arkkitehtuuria ohjaavat periaatteet. Samalla muodostamme käsityksen tilannekuvan ja lokienhallinnan tavoitetilasta ja aikatauluvaatimuksista.

Lopputuloksena tuotamme selkeän vision tilannekuvan ja lokienhallinnan ratkaisusta, joka täyttää liiketoiminnan tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi teemme suosituksen etenemisestä.

 

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!