Rekrytoinnissa tapahtuu

29.9.2017

Kahville ja koodaamaan! Tule 4.10. juttelemaan kupposen ääreen uramahdollisuuksista Jyväskylän Digialla

Sinulla on mainio mahdollisuus kuulla Digiasta työpaikkana ja kiehtovista hankkeista, joissa olemme mukana. Tavataan kahvila Wilhelmiinassa KESKIVIIKKONA 4.10. klo 12-16. Tarjoamme kahvit ja loistavia duuneja ohjelmistokehityksen parissa!

Kahvikupposen äärellä voit haastatella digialaisia esimiehiä. Paikalla kanssasi jutustelemassa ovat Mika Korhonen, Anssi Ylönen ja Jarno Teivas Digian Jyväskylän toimipisteeltä.

Hyvä työporukka mahdollistaa menestyksen

”Työn sisältö itsessään on tärkeää. Mutta kun työkavereiden kanssa viettää vähintään yhtä paljon aikaa kuin kotiväen, niin sillä alkaa olla merkitystä, minkälainen ilmapiiri työkavereiden kesken vallitsee. Mukavassa porukassa viihtyy, joten se on tärkeää ihan jo jaksamisenkin kannalta. Mutta hyvällä ilmapiirillä eli sillä, miten ihmiset kohtelevat työpaikalla toisiaan, on myös suora yhteys yrityksen menestykseen”, Mika Korhonen kirjoittaa Digia Blogissa. Tutustu Mikan koko tekstiin täällä, ja tule juttelemaan aiheesta Mikan ja muun esimiesporukan kanssa myös livenä.

Kysy digialaisilta myös somessa

Voit tutustua digialaisiin myös somessa ja kysellä heiltä kokemuksia Digialla työskentelystä. Käytä vaikka tunnussanaa ”kahville ja koodaamaan” laittaessasi kontaktipyynnön. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Anssi Ylönen:

https://twitter.com/anylonen
https://www.facebook.com/Anylo
https://www.linkedin.com/in/anssi-yl%C3%B6nen-8a696227/

Jarno Teivas:

https://twitter.com/JarnoTeivas
https://www.facebook.com/jarno.teivas

https://www.linkedin.com/in/jarno-teivas-7250a72/

Mika Korhonen

http://twitter.com/micor9
https://www.facebook.com/micor
https://www.linkedin.com/in/mika-korhonen-36a210/
Henkilökohtainen blogi: https://micor9.wordpress.com/

13.9.2017

Digian API Hackatemian haku päättynyt – hakijoilla laaja-alaista osaamista ja erilaisia taustoja

API Hackatemia on Digian järjestämä neljän illan kokonaisuus, jossa opiskelijat ja asiantuntijat ideoivat ja suunnittelevat tiimeissä ratkaisuja ajankohtaisiin liiketoimintahaasteisiin API-teknologioita hyödyntäen. Tapahtuma järjestetään 27.-28.9. & 3.-4.10.

API:t ovat monella tapaa digitalisaation ytimessä, ja API-osaamista tarvitaan tänä päivänä kaikkialla. Kun IT-ammattilainen syventää liiketoimintaymmärrystään, tai bisnesosaaja seuraa digitalisaation ilmiöitä, mahdollisten työtehtävien kirjo kasvaa.

”Oli ilo huomata, että tällainen tapahtuma kiinnostaa laajasti erilaisia osaajia. Hakijat edustavat todella hyvin eri ikäluokkia, eri toimialoja, eri oppilaitoksia ja yrityksiä. Todella monella on kokemusta palvelumuotoilusta, asiakaskokemuksesta, liiketoiminnasta ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Myös puhtaasti teknisellä taustalla tuli useita hakemuksia”, tapahtumassa myös kouluttajana toimiva Senior Consultant Marjukka Niinioja Digialta kommentoi.

”Mainittavaa on myös se, että yli puolet hakijoista oli naisia, mikä on IT-alalla piristävä poikkeama, etenkin kun on kyse varsin uusista teknologioista”, Marjukka jatkaa.

Hakijoihin otetaan pian yhteyttä

API Hackatemiassa tutustutaan aluksi asiakkailta, opiskelijoilta ja sidosryhmiltä tulleisiin tarpeisiin tai ideoihin hackatemiassa toteutettaviksi projekteiksi sekä tiimiydytään. Lisäksi ensimmäisinä päivinä demotaan esimerkkitoteutuksia ja pilvialustoja, kokeillaan Digian kehittämiä API-menetelmiä ja tutustutaan tarkemmin mm. Microsoftin Azure ja IBM:n Bluemix -ympäristöjen mahdollisuuksiin.

Kaksi iltaa neljästä uppoudutaan hackathon-hengessä käytännön toimeksiantojen ratkomiseen eli API-ratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja julkaisuun. Viimeisenä iltana tiimit demoavat tuotoksensa ja paras tiimi palkitaan. Kaikki osallistujat saavat palautteen sekä muilta osallistujilta että Digian asiantuntijoilta. Asiantuntijamme ovat koko hackatemian ajan paikalla osallistujien tukena.

”Hakemuksista paistoi into kehittää uutta ja kokeilla omin käsin API-rajapintoja ja kognitiivisia palveluita. Saamme koottua valituista oivat tiimit! Olemme pikapuoliin yhteydessä hakijoihin lisätietojen, toiveiden ja ideoiden kuulemiseksi iltoja varten”, Team Manager Liisa Onninen Digialta sanoo.

24.5.2017

Kahville ja koodaamaan! Tule 30.5. juttelemaan kupposen ääreen uramahdollisuuksista Jyväskylän Digialla

.NET-devaajat ovat kuumaa valuuttaa. Myös nohevia Clojure- Java-, Front- ja Fullstack-taitajia rekrytoidaan Digialle Jyväskylään. Tule jutustelemaan digialaisten kanssa kahvila Wilhelmiinaan tiistaina 30.5. klo 9-17. Tarjoamme kahvit ja loistavia duuneja ohjelmistokehityksen parissa!

Kahvikupin äärellä sinulla on mahdollisuus kuulla Digiasta työpaikkana ja millaisissa kiehtovissa hankkeissa olemme mukana. Paikalla Wilhelmiinassa ovat Mika Korhonen, Anssi Ylönen ja Jarno Teivas.

Digialla, finanssimaailman keskipisteessä, pääset uudistamaan ja tehostamaan suomalaisten työelämää

”Finanssiala on murroksessa. Digitalisaatio haastaa alan toimijoita, ja tuo myös uusia mahdollisuuksia. Digian ohjelmistokehittäjänä kuulet ensimmäisenä finanssialaa säätelevistä muutoksista. Pääset toteuttamaan uudenlaisia palveluita ja muuttamaan toimialaa. Nopeutat tiedon käsittelyä, visualisoit tilannetietoa ja helpotat ihmisten arkea. Olet finanssimaailman keskipisteessä toteuttamassa sellaisia asioita, joita Oy Suomi Ab tarvitsee työelämän tehostamiseksi. Teknisen osaamisen lisäksi tekijöiltä toivotaan ymmärrystä finanssitoimialasta”, kertoo Mika Korhonen.

Digian Digitaalisten palveluiden yksikössä pääsee tuottamaan koodia uusimmilla työkaluilla

”Eri toimialoilla voimalla tapahtuva digitalisaatio tuo meille monipuolisia asiakashankkeita. Tekeminen digipalveluiden parissa on hyvin laajaa, ja työntekijät pystyvät hyödyntämään koko omaa sähköisen asioinnin osaamistaan. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisesti projekteja aina erilaisista verkkopalvelutoteutuksista IoT-ratkaisuihin ja suurten asiakkaiden operatiivisiin järjestelmiin. Siten myös osaamisen kehittämisen mahdollisuudet ovat huippuluokkaa”, Anssi Ylönen sanoo.

Anssi, Jarno ja Mika vastaavat kysymyksiisi kahvila Wilhelmiinassa tiistaina 30.5. klo 9-17.

Avoimet työpaikkamme

Tutustu tuleviin tiimiläisiin somessa

Voit tutustua digialaisiin myös somessa ja kysellä heiltä kokemuksia Digialla työskentelystä. Käytä vaikka tunnussanaa ”kahville ja koodaamaan” laittaessasi kontaktipyynnön. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Anssi Ylönen:

https://twitter.com/anylonen
https://www.facebook.com/Anylo
https://www.linkedin.com/in/anssi-yl%C3%B6nen-8a696227/

Jarno Teivas:

https://twitter.com/JarnoTeivas
https://www.facebook.com/jarno.teivas

https://www.linkedin.com/in/jarno-teivas-7250a72/

Mika Korhonen

http://twitter.com/micor9
https://www.facebook.com/micor
https://www.linkedin.com/in/mika-korhonen-36a210/
Henkilökohtainen blogi: https://micor9.wordpress.com/

Heikki Järvinen:

http://twitter.com/hessuj
https://www.facebook.com/hessuj
https://www.linkedin.com/in/hessuj/

Juha Puskala:

https://www.facebook.com/juha.puskala
https://www.linkedin.com/in/juha-puskala-97a70a11a/

 

Juuso Ruuth:

https://www.facebook.com/Rudytz
https://www.linkedin.com/in/juuso-ruuth-78065999/

 

Urpo Sippola:

https://twitter.com/Slepil
https://www.linkedin.com/in/juuso-ruuth-78065999/

15.11.2016

Digia TE-palveluiden kanssa yhteistyössä Jyväskylässä – Code Camp kutsuu kokeilemaan koodaamista

Code Camp järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa 29.11.2016. Digia on yksi tilaisuuden yhteistyökumppaneista.

Marraskuun lopulla järjestettävä Code Camp -tapahtuma kutsuu halukkaat kokeilemaan koodaamista. Aiempaa kokemusta ei tarvita – väliä on ainoastaan asenteella, sekä halulla oppia uutta ja kehittyä. Ilmoittautuminen tapahtuu TE-palveluiden kautta 21.11. mennessä.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen TE-palvelut. Mukana hankkeessa ovat Keski-Suomen ELY-keskus, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, sekä yrityksistä Digia, Protacon ja Landis+Gyr.

”Idea Code Campiin syntyi, kun mietimme porukalla, miten Keski-Suomessa voitaisiin vastata IT-alan rekrytointitarpeeseen. Tapahtuman tarkoituksena on löytää henkilöitä, jotka innostuvat ja syttyvät koodaamiseen. Samalla haluamme näyttää, että koodaaminen on jotain, josta kuka tahansa voi innostua”, kertoo Mirva Pietilä TE-palveluista.

Pääkohderyhmänä tapahtumassa ovat potentiaaliset alanvaihtajat ja työnhakijat. Code Camp on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille.

”Tapahtumassa osallistujat pääsevät kokeilemaan ohjelmointia, sekä saavat vinkkejä ja opastusta IT-maailmasta kiinnostuneille”, kertoo Code Campissa kouluttajana oleva Tero Kadenius.

Digialle mukana oleminen Code Campin kaltaisissa hankkeissa on luontevaa.

”Digia on kasvavassa määrin mukana yhteiskunnan taustaprosessien tuottamisessa. On siksi luontevaa, että mukanaolomme tällaisissa yhteistä hyvää edistävissä keskusteluissa ja hankkeissa kasvaa käsi kädessä. Tämä projekti on hyvä osoitus uudenlaisesta yhteistyöstä paikallisesti Jyväskylässä”, kommentoi Mika Korhonen Digialta.2.11.2016

Seuraava Integraatioakatemia tulee alkuvuonna 2017 – mikä on uutta?

Viime keväänä suursuosion saavuttanut Integraatioakatemia tulee taas 31.1.-9.2.2017. Hakuaika alkaa 1.12.2016. Mitä uutta on tiedossa?

1. Integraatioakatemia laajenee Tampereelle

Akatemia järjestetään rinnakkain Helsingissä ja Tampereella. Uusia tekijöitä rekrytoidaan myös Jyväskylään. Osallistujat ovat siis tervetulleita Jyväskylän alueelta ja muualtakin Suomesta niin pitkältä kuin teitä ja junaverkkoa riittää.

2. Rekrytavoitteet entistä korkeammalla

Digia etsii Integraatioakatemian kautta uusia tekijöitä riveihin. Edelliskerralla joukkoon saamiemme hienojen tyyppien innostamana tavoitteemme on nyt löytää entistä enemmän uusia digialaisia.

3. Päivänpolttavat aiheet: iPaas, IoT, API Management

Akatemian ohjelma on päivitetty tämän hetken ajankohtaisilla aiheilla. Luvassa asiaa muun muassa siitä, miksi API-rajapinnat ja niiden hallinta ovat modernin integraatiostrategian ydin – lue aiheesta jo ennakkoon arkkitehtimme Tero Kivisaaren bloggauksesta.

4. Akatemiaa myös kouluihin!

Innostamme jatkossa opiskelijoita järjestelmäintegraatioiden pariin myös järjestämällä demoja ja harjoituksia oppilaitoksissa. Lue lisää

”Integraatiot ovat yrityksille yksi merkittävimmistä IT:n mahdollistamista kilpailukykytekijöistä. Uskon, että integraatiot tulevaisuuden kasvualueena voivat kutkuttaa monen IT-ammattilaisen kiinnostusta”, Digian integraatioliiketoiminnan vetäjä Teemu O. Virtanen sanoo

Lue lisää Teemun ajatuksia blogista

7.9.2016

Digia SharePoint Challenge -rekrytointikoulutus tulee – hae 2.10. mennessä!

Digia Sharepoint Challenge on kuuden kuukauden koulutusohjelma, joka tähtää rekrytointiin Digialle. Haku on nyt käynnissä ja jatkuu 2.10. asti.

Digian Tampereen toimistolla on haussa 12 uutta kykyä tulevaisuuden SharePoint-ohjelmistokehittäjiksi. Ohjelman aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen. Ohjelmaan sisältyy 20 koulutuspäivää, joiden lisäksi osallistujat ovat mukana Digian tiimien monipuolisissa ohjelmistokehitysprojekteissa.

Digia järjestää koulutuksen yhteistyössä Saranen Consultingin, Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Työhallinnon kanssa. Koulutuksen osallistujien on oltava työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutusta vastaamattomissa tehtävissä - ja ennen kaikkea motivoitunut hyppäämään uuden teollisen vallankumouksen haastajajoukkoon. 

Tutustu koulutusohjelmaan ja lähetä hakemuksesi täällä.17.8.2016

Digian Finanssialan erikoisjoukot-rekrytointikoulutus päättyi – Digialla aloitti kuusi uutta osaajaa

Kuuden kuukauden mittainen rekrykoulutus järjestettiin yhteistyössä Saranen Consultingin, ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa Jyväskylässä.

Digian Finanssialan erikoisjoukot -rekrytointiohjelmaan haki noin 100 henkilöä, joista 10 valittiin koulutukseen. Koulutus kesti 1.2.-12.8.2016. Rekrytointiohjelmassa etsittiin uusia osaajia .NET-ohjelmistokehittäjiksi Digialle.

Valitut osallistuivat kesän aikana Sovellun ja Eduhousen järjestämiin koulutuksiin. Koulutukset sisälsivät teknologiakoulutusta sekä finanssialan peruskoulutuksia. Koulutuksen ohella valitut tekivät Digialla kehitys- ja ylläpitotehtäviä.

Koulutuksen tavoitteena oli ensisijaisesti työllistyä Digialle koulutusjakson jälkeen, ja joka tapauksessa saada arvokasta osaamista ja kokemusta alalta. Rekrytointikoulutuksen myötä Digialle rekryttiin 6 uutta ohjelmistokehittäjää Financial Solutions -liiketoimintaan.

Liiketoiminnan rekrytoinneista vastaavan Mika Korhosen mukaan koulutus onnistui hyvin.

”Saimme koulutettua ja perehdytettyä kuusi uutta tekijää. Koulutuksen yhdistäminen rekrytointiin oli toimiva yhdistelmä, joskin vaatii paljon aikaa ja resursseja”, Korhonen kommentoi.

Yksi koulutuksen kautta rekrytoiduista oli Seija Karttunen. Hän kertoo koulutuskokemuksesta seuraavasti:

”Rekrytointikoulutus oli hieno tilaisuus päästä uuden uran alkuun koulutuksen kautta. Koulutus ja samaan aikaan oikeiden töiden tekeminen oli toimiva yhdistelmä, koska opittua pääsi hyödyntämään heti käytännössä. Kuuden kuukauden koulutusaika oli tarpeeksi pitkä, jotta itse työhön pääsi hyvin sisälle, sekä näyttämään omat tietonsa ja taitonsa.”Takaisin ylös