Helsinki, Remote work, Tampere

Projektipäällikkö (data ja analytiikka)

Digia Data Driven Solutions etsii sinua,                                                     

Projektipäällikkö

Tässä roolissa työskentelet tiimisi ja asiakkaan välillä varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi - parhaimmillaan olet jopa hieman asioiden edellä. Huolehdit myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä sekä osaat pitää projektin rajauksista kiinni ymmärtäen projektin tuoman lisäarvon ja liiketaloudellisen merkityksen asiakasyhteistyössä. Pääset mukaan mielenkiintoisiin tiedolla johtamisen ja data-analytiikan hankkeisiin!

Vahvoilla olet mikäli:

  • Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot.
  • Sinulla on jo kokemusta projektijohtamisesta, ja ehdoton etu on, jos tämä kokemus on kertynyt analytiikan hankkeista. Minimissään olet jo ottanut aiheesta omatoimisesti selvää ja käsitteet kuten BI, analytiikka, data lake ja pilvipalvelut ovat tuttuja.
  • Ketterät menetelmät (esim. Scrum), palvelunhallinta ja DevOps ovat jo tulleet tutuksi urasi varrella
  • Olet kiinnostunut ymmärtämään ja osaat tuoda julki kehityshankkeilla saavutettavia liiketaloudellisia hyötyjä asiakkaan näkökulmasta ja kommunikoida niitä tehokkaasti
  • Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä vaihtuvien asiakkaiden parissa.
  • Miellät hyvät organisointitaidot sekä isojen kokonaisuuksien hallinnan vahvuuksiksesi ja kykenet keskittymään myös paineen alla olennaiseen.
  • Viet rohkeasti ohjausryhmään kiperämmätkin asiat ja vastaavasti muistat iloita tiimin kanssa onnistumisista.

Miksi Digian Data Driven Solutions?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Heidi, Pasi ja Eija. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue) tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin.

Hae paikkaa