Tampere, Helsinki

.NET-kehittäjiä

Haemme joukkoomme

.NET-KEHITTÄJIÄ

Helsinkiin ja Tampereelle.

Digialla pääset kehittämään yksityisen sektorin ja julkishallinnon asiakkaillemme laajoja sähköisen asioinnin palveluja, verkkopalveluja ja toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka ovat lähes poikkeuksetta kriittisiä toimintoja ja siksi niiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Tiimimme istuvat lähtökohtaisesti joko toimistollamme Atomitiellä Helsingissä, Tampereen Finlaysonilla kosken kupeessa tai asiakkaillamme Helsingin kantakaupungissa. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia Digialla muun muassa seuraavilla alueilla:

  • Verkkopalvelut (HKI ja TRE)
    • sinulla on mahdollisuus päästä tekemään ratkaisuja verkkokauppoihin tai toteuttamaan sisällönhallinnallisia elementtejä hyödyntäen Episerver-tuotetta. Lisäksi toteutamme asiakkaillemme myös räätälöityjä ratkaisuja. .NET-osaamisen lisäksi olet mahdollisesti kiinnostunut integraatioista tai React/Angular -teknologioista. Tutustu tarkemmin asiakastarinaamme.
    • Laaja ja liiketoimintakriittinen julkishallinnon järjestelmä elää ja kehittyy lainsäädännön uudistuessa ja asiakkaan tarpeiden muuttuessa. Tarjolla on niin laajoja kuin pienimuotoisiakin kehitystehtäviä .NET-kehittäjille. Vastuut ja tehtävät mitoitetaan tekijän osaamisen mukaan. 
  • Julkishallinto (HKI)
    • Tässä merkittävässä hankkeessa pääset tekemään .NET-pohjaista räätäliratkaisua kaikille suomalaisille. .NET:in lisäksi Angular-kokemuksesta on kovasti hyötyä. Halutessasi voit myös keskittyä tekemään ylläpitotöitä ja pienkehitystä. Työkavereiksi saat alan teknistä kärkeä.
  • Logistiikan toimiala (HKI)

Kerrothan hakiessasi meille, mikä näistä paikoista kiinnostaa sinua kaikkein eniten. 

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.

Hae paikkaa