Helsinki, Tampere

Accountant

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Meitä digialaisia on jo yli 1300 ja työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta. Siksi kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme sekä työarjen eri osa-alueita, tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua ja toimia osana toisiamme kannustavaa työyhteisöä.

 

Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle uutta kollegaa

Accountant

Tässä tehtävässä työskentelet osana Digia konsernin taloudesta vastaavaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluu kirjanpitoon liittyvät tehtävät ja toimet mukaan lukien tilinpäätökset ja viranomaisilmoitukset. Osallistut myös konsernin ulkomaan yhtiöiden taloustehtävien hoitoon. Tehtävässä sinua tukee osaava, kokenut ja yhteen hiileen puhaltavan tiimi, johon kuuluu sinun lisäksi 6 henkilöä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta. Käytössäsi on alan moderneimmat järjestelmät, jotka olemme ottaneet käyttöön kuluvan vuoden aikana.  

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on

  • useamman vuoden kokemus kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä.
  • tehtävään soveltuvaa opintotaustaa
  • käytännön kokemusta konsernikirjanpidosta
  • olet tottunut käyttämään taloushallinnon järjestelmiä
  • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen osaaminen
  • viihdyt hyvin tiimityössä, olet oma-aloitteinen ja haluat olla mukana muutoksessa  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja alati kehittyvän työn kasvavassa IT-palvelualan pörssiyrityksessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme sparraten.  Saat kokeneen tiimin tuen sekä ympärillesi noin 1300 ammattilaisen innostuneen ja asiantuntevan oppimisyhteisön, jossa oppiminen, jakaminen, rohkeus ja ammattiylpeys ovat keskeiset kulttuuriperiaatteemme. Senior Trainee -hengessä olemme niin tiiminä kuin yksilöinä jatkuvalla kasvun ja oppimisen polulla.  Tarjoamme myös joustavat työajat ja laajat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hakuaika tehtävään päättyy 21.5.2022. Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin!

Hae paikkaa