Tampere, Helsinki

Analytiikan asiantuntijoita

Haemme joukkoomme

ANALYTIIKAN ASIANTUNTIJOITA

Helsinkiin ja Tampereelle.

Analytiikan tiimimme on 50 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka, joka kasvaa jatkuvasti. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme vaihtelevasti eri toimialoilla. Jokainen asiantuntijamme on myös konsultti, joten toivomme, että keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja osaat myös ehdottaa heille sopivinta ratkaisua tilannekohtaisesti. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia Digialla muun muassa seuraavissa rooleissa:

  • Liiketoimintakonsultti
    • Olet asiakaslähtöinen hengen luoja, sekä verkostoituja, joka nauttii asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Ennustemallit, koneoppiminen & tilastolliset analyysit ovat sinulle tuttuja konsepteja. Kykenet ymmärtämään analytiikan mahdollisuuksia ja hyödyntämistapoja, mahdollisesti sinulla on jo kokemusta kannattavuusanalytiikan/ asiakasanalytiikan tai IoT-ratkaisujen parista. Arvostamme myös vahvaa liiketoimintapuolen taustaa ja bisnesymmärrystä.
  • Tekninen konsultti
    • Sinulla on kokemusta analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnista sekä teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Seuraavat käsitteet/teknologiat ovat tuttuja ja olet useamman parissa työskennellyt myös itse: Data Lake, Data Vault, ETL/ELT, Azure, AWS, SQL Server, Oracle, Hadoop, SSIS, Informatica, SAS DIS, SAS VA, SAS Viya, Power BI, Tableau ja Qlik. 
  • Data Scientist
    • Olet matemaattisesti etevä ja pätevä ja hallitset konsepteja kuten ennustemallit, koneoppiminen & tilastolliset analyysit. Jumppaat sujuvasti teknologioiden kuten R, Python, SPSS, Scala, SAS tai Hadoop kanssa. Olet tullut jo tutuksi pilvipalveluiden kanssa, kuten Azure tai AWS. Innostut ongelmatiikan tunnistamisesta ja vaatimusten keräämisestä, datan prosessoinnista ja analysoinnista jatkuen edelleen tulosten visualisointiin. 

Kerrothan hakiessasi meille, mikä näistä paikoista kiinnostaa sinua kaikkein eniten. Täältä https://blog.digia.com/topic/analytiikka pääset vielä kurkkaamaan Digian analytiikan maailmaan, tutustumaan esimerkkiprojekteihin ja lukemaan tulevan tiimisi ajatuksia sekä uratarinoita.

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.

Hae paikkaa