Helsinki

Asiakkuusjohtaja

Digia on kasvava, kannattava ja kehittyvä ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.


Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme asiakkuusjohtajaa nimettyjen avainasiakkuuksien kehittämiseen


Ketä etsimme? 

Olet intohimoinen asiakasarvon kautta syntyvien asiakassuhteiden ja henkilösuhteiden rakentaja ja verkostoituja. Olet tiimipelaaja ja koordinoija, toimit proaktiivisesti, luottamusta rakentaen. Olet tottunut tekemään tuloksellista arvopohjaista myyntiä ja varmistamaan asiakasarvon syntymisen heti ensimmäisistä keskusteluista alkaen.


Odotamme, että Sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys digitalisoituvan maailman ratkaisuista ja mahdollisuuksista sekä paloa niin itsesi kuin asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Pystyt jalostamaan asiakkaidemme tarpeita ja löydät niihin ratkaisut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot, myös englanniksi, ja toimit luontevasti niin asiakkaan kuin liiketoimintojemme rajapinnassa organisaation eri tasoilla. Voit toimia tällä hetkellä esimerkiksi liiketoimintakonsulttina tai vaativissa myynnin tehtävissä.

 Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu: 

  • Nimettyjen Asiakkuuksiemme kokonaisvaltainen ja aktiivinen kehittäminen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen yhdessä asiakkuustiimin ja liiketoimintojen kanssa 
  • Uusmyynti
  • (virtuaalisten) Asiakkuustiimien johtaminen ja kehittäminen

Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä myynnin tuen ja liiketoimintayksiköiden kanssa asiakkuudenhoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat työsi tueksi myös Digian osaavan markkinointitiimin. 


Mitä voimme tarjota sinulle?

Erittäin hienot asiakkuudet sekä kattavan palvelutarjoaman ja osaamisen josta olemme ylpeitä, unohtamatta hienoa tiimiämme jonka osaksi pääset ja luonnollisesti kilpailukykyisen palkkauksen.

Meillä saat tilaisuuden luoda menestyksesi kasvavassa liiketoiminnassa, ammattimaisen myyntitiimin tuen ja monipuolisen tehtäväkentän. Sinulla on mahdollisuus työskennellä alan uusimpien ratkaisujen parissa erinomaisessa tiimissämme. Toimit vastuullisessa roolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi ja näkemyksellisyydelläsi Digian kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan asiakkaillemme digiarvoa. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan palkkiomallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.


Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 7.8.2022! Kesälomien vuoksi emme aktiivisesti käsittele hakemuksia heinäkuussa, joten olemme sinuun yhteydessä viimeistään elokuun puolivälissä. Hakemus kannattaa kuitenkin laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä osan hakemuksista ehdimme käsitellä jo hakuaikana!  

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.7- 8.7 välillä Mika Immo, puh 040 767 5262. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com. 

Hae paikkaa