Helsinki, Remote work, Tampere

Asiakkuusjohtaja

Haemme nyt KOKENUTTA ASIAKKUUSJOHTAJAA, Teollisuuden & Palveluiden toimialalle (Helsinki/Tampere)

Digia on kasvava, kannattava ja kehittyvä suunnannäyttäjä. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Etsimme kokenutta ja energistä Asiakkuusjohtajaa operatiivisten järjestelmien, integraatioiden ja digitaalisten asiantuntijapalveluiden uusmyyntiin Teollisuuden ja Palveluiden toimialueelle.

Olet intohimoinen asiakasarvon kautta syntyvien asiakassuhteiden ja henkilösuhteiden rakentaja. Olet rohkea, toimit proaktiivisesti, rakennat luottamusta  ja olet tottunut tekemään tuloksellista arvopohjaista myyntiä ja varmistamaan asiakasarvon syntymisen heti ensimmäisistä keskusteluista alkaen.

  Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu: 

  • Uusmyynti
  • Asiakasymmärryksen ja henkilösuhteiden rakentaminen
  • Asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen 
  • Asiakkuuksien keskeisten kumppani- ja sidosryhmäsuhteiden tunnistaminen sekä aktiivinen kehittäminen yhteistyössä Digian liiketoimintayksiköiden kanssa
  • Digian konseptien kehittäminen ja palveluiden markkinointi vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita Suomessa ja lähialueilla. 

Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä myynnin tuen ja liiketoimintayksiköiden kanssa myyntitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat työsi tueksi myös Digian osaavan markkinointitiimin. 

Ketä etsimme? 

Sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys digitalisoituvan maailman ratkaisuista ja mahdollisuuksista sekä paloa itsesi ja liiketoiminnan kehittämiseen. Pystyt jalostamaan asiakkaidemme tarpeita ja löydät niihin ratkaisut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Odotamme, että sinulla on sekä vahvat ja todennettavat näytöt että vahvat verkostot Suomen TOP300 Teollisuuden ja palveluiden toimialalta. Sinulla on osaamista analytiikan, toiminnanohjauksen (ERP), asiakkuudenhallinnan (CRM), integraatioiden ja verkkokaupan ratkaisuista. Ymmärrät myös digitaalisten ratkaisujen ja julkisen pilven hyödyt yrityksille.

Toimit tällä hetkellä esim. liiketoimintakonsulttina tai vaativissa myyntitehtävissä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet tavoitteellisesti ja tuloskeskeisesti. Suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä.  

Mitä voimme tarjota sinulle?

Yksi keskeisimpiä vahvuuksiamme on laaja palvelutarjoama, mikä takaa lukuisat mahdollisuudet kasvattaa osaamistasi ja työskennellä eri alojen huippuasiantuntijoidemme kanssa. Pääset kanssamme mukaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin ja hankkeisiin. 

Meillä saat tilaisuuden luoda menestyksesi kasvavassa liiketoiminnassa, ammattimaisen myyntitiimin tuen ja monipuolisen tehtäväkentän. Sinulla on mahdollisuus työskennellä alan uusimpien ratkaisujen parissa erinomaisessa tiimissämme. Toimit vastuullisessa roolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi ja näkemyksellisyydelläsi Digian kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan asiakkaillemme digiarvoa. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan palkkiomallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.

Hae paikkaa