Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Azure- ja NET-kehittäjiä

”Me etsimme juuri sinua!” 

Digian immersiivisten kokemusten tuottajat hakevat                                        

Azure- tai .NET-kehittäjiä

Meidän kanssamme pääset mukaan rakentamaan ja tuottamaan immersiivisiä kokemuksia asiakkaillemme. Digital Experience -yksikkömme rakentamia ja ylläpitämiä ratkaisuja ovat mm. Holiday Club, Woikoski, Eckerö LineLiiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it! 

Rakennamme pilvinatiiveja palveluita Azureen käyttäen Microsoftin teknologioita. Rakentamamme järjestelmät hyödyntävät mm. Logic Apps:ia, Azure Functionsia

Meillä palveluiden tuottaminen on ensisijaisesti yhteistyötä niin Digian kuin keskiössä olevien asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä kanssa. Digialta oman yksikkömme lisäksi meidän kanssamme mukana näiden kehittämisessä on mm. analytiikan ammattilaiset, maailman luokan pilvioperointi osaajat sekä timanttinen jengi palvelupistetoiminnan osalta. Yhdessä rakennamme skaalautuvia, kustannustehokkaita ja asiakasarvoa tuottavia palveluita.

Azure sovelluskehittäjänä pääset kehittämään moderneja ratkaisuja uusilla työkaluilla osana loistavia tiimejä.

Käytämme pääosin seuraavia teknologioita:

  • .Net core ja C#
  • React tai Angular
  • Azure
  • Optimizely / Episerver
  • SQL

Kaikkia yllä olevista sinun ei vielä tarvitse osata, vaan meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista. Toivomme sinulla olevan jo työkokemusta vähintään C#:sta, mutta arkkitehditkin saavat hakea ja toimenkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Miksi Digian immersiiviset kokemukset? 

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi immersiivisiä kokemuksia rakentavaan yksikköömme, myös osaksi koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja  jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digital Experience -yksikkömme haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Tiimiimme kuuluu noin 150 ohjelmistokehityksen ammattilaista ja arvostamme uteliaisuutta sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; kattavat työsuhde-edut, vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, vapaa-ajan aktiviteetteja, monipuolista heimotoimintaa sekä parhaana antina mahtavat työkaverit kuten Eric.

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Helsingin Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Helsingin Kasarminkadulla / Tampereen Finlaysonin alueella / Vaasassa / Jyväskylässä / Turussa/ Raumalla, asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.
 
Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin 31.10.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Digialla antaa rekrytiimimme osoitteessa rekry@digia.com.

Hae paikkaa