Helsinki, Tampere

Business Advisor

Digia Data Driven Solutions etsii sinua, 

Business Advisor


Olet jo monessa liemessä keitetty kokeneempi luottoneuvonantaja. Omaat vahvan liiketoiminnan ymmärryksen, sekä mahdollisesti myös toimialaosaamista esimerkiksi viranomaistoiminnan, valmistavan teollisuuden tai kaupan ydinprosesseista ja niihin liittyvistä tietojärjestelmistä. Haluat ymmärtää asiakkaasi liiketoiminnan lainalaisuuksia, uusia mahdollisuuksia ja tavoitteita, sekä taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään, rakenteelliseen ja viestinnällisesti tehokkaaseen muotoon.

Meillä toimit liiketoiminta- ja prosessikonsulttina projekteissa, joissa kehitetään asiakkaan operatiivista toimintaa ja luodaan uusia digitaalisia palveluita sisäisen työn tehostamiseksi, uuden liiketoiminnan kehittämiseksi tai esimerkiksi asiakaskokemuksen parantamiseksi. Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta päätehtäviisi kuuluvat asiakkaan liiketoiminnan, prosessien ja palvelukonseptien kartoitus ja mallintaminen, uusien palvelukonseptien ideointi ja suunnittelu sekä palveluiden taustalle tarvittavien prosessien ja toimintaperiaatteiden suunnittelu. Työskentelet useimmiten yhdessä muiden konsulttiemme kanssa osallistaen kehittämiseen myös asiakkaan johtoa ja asiantuntijoita. 

Sinulla on erinomaiset konsultointi- ja vuorovaikutustaidot, kyky omaksua asiakkaan liiketoiminnan ansainta- ja toimintalogiikat sekä aito kiinnostus digitaalisten palvelujen sekä niiden taustalla tarvittavien liiketoimintaprosessien suunnitteluun. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on sekä asiantuntemusta, kykyä ja uskallusta haastaa asiakkaitamme heidän kehityshankkeissaan. Innostut haasteista, sytyt erilaisista liiketoimintamalleista, ja jaksat kulkea asiakkaan rinnalla pitkäjänteisesti hankkeiden loppuun saakka. Olet myös luontevasti myyjiemme tukena uusien konsultointi- ja digitaalisten palveluiden toteutushankkeiden myynnissä.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin toiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin hankkeisiin. Työskentelet pääkaupunkiseudulla Pitäjänmäen toimipiteessämme tai asiakkaittemme tiloissa

Vahvoilla olet mikäli: 

  • Olet aidosti asiakaslähtöinen ja konsultointimenetelmät ovat hallussa, sekä sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot. 

  • Sinulla on jo kokemusta projekti- tai palvelujohtamisesta. 

  • Olet kiinnostunut ymmärtämään ja osaat tuoda julki kehityshankkeilla saavutettavia liiketaloudellisia hyötyjä asiakkaan näkökulmasta ja kommunikoida niitä tehokkaasti.

  • Olet vastuuntuntoinen, haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä vaihtuvien asiakkaiden parissa. 

  • Miellät hyvät organisointitaidot sekä isojen kokonaisuuksien hallinnan vahvuuksiksesi ja kykenet keskittymään myös paineen alla olennaiseen. 

  • Viet rohkeasti ohjausryhmään kiperämmätkin asiat ja vastaavasti muistat iloita tiimin kanssa onnistumisista. 

Miksi Digian Data Driven Solutions? 

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Digiana olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Data Driven Solutions yksikkömme taas on kasvava 80 henkilön ammattitaitoinen, ystävällinen ja huumorintajuinen porukka. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Vesa, ja Mikko. Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta tulemaan!

Hae paikkaa