Helsinki, Remote work, Turku

Business Intelligence consultant (Business Central)

Onko sinulla kokemusta muutaman vuoden ajalta tietokannoista ja Power BI:stä, ja haluat kehittyä asiantuntijana datan varastoinnissa sekä visualisoinnin ja raportoinnin saralla? Jos näin, jatkathan lukemista.

Etsimme nyt Business Central -yksikkömme BI-tiimiin kolmatta asiantuntijaa. Microsoft Dynamicsin Business Central on helppokäyttöinen talouden- ja tuotannonohjauksen järjestelmä keskisuurille ja kasvaville yrityksille. Tämän tuotteen parissa meillä työskentelee reilu 30 asiantuntijaa.

Tässä BI - konsultin tehtävässä pääset keskittymään erilaisten ERP-asiakkaiden analytiikka- ja BI- tarpeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tietovarastoinnista visualisointiin. Lisäksi olet tiiviisti mukana oman data-alustan ja BI-tuotteen tuotekehityksessä. Teet läheistä yhteistyötä myös muun Business Centralin tekijäkaartin kanssa.

Tulevalla kollegallamme tulisi olla osaamista seuraavista työkaluista ja tietokannoista:

  • SQL
  • Power BI (dax)

Osaaminen voi olla hankittu työprojekteista tai osin vaikka koulun penkiltä. Mielestämme myös kaikki koulussa kartutettu kokemus aiheesta on erittäin arvokasta. Olemme huomanneet, että arjen työssä itseohjautuvuudesta on suurta etua. Innostuneisuus uuden kehittämiseen ja oppimiseen on suuri etu, samoin kuin tahto löytää ratkaisut asiakkaiden datatarpeisiin.

Käytössä olevat työkalumme ovat nykyaikaisia pilvipalveluita ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti eli pääset käsiksi markkinan uusimpiin teknologioihin. Roolissasi pääset uppoutumaan mm. seuraaviin asioihin ja aiempi kokemus niistä katsotaankin eduksi:

  • ERP ja ERP-data (meillä käytössä MS Dynamics Business Central)
  • Azure (Data factory, DevOps, Data Lake)
  • Snowflake-tietokannat
  • dbt (Data build tool)
  • Tietovarasto- ja tietoalustat (ym. lisäksi esim. SQL server, SSAS, SSIS)
  • Bi4Dynamics

Miksi Digialle?

Business Central -tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota tekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Digialla toimii OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, golf, leffat, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian noin 1400 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Lähitiimisi istuu Digian Turun toimistolla Logomossa ja muuhun Business Centralin poppooseen voit törmätä myös Helsingissä. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.

Miten tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi ja toiveistasi tulevasta viimeistään 6.10.2022 mennessä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme - älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin. Lisätietoja tehtävästä antaa BI konsulttimme Aleksi Helin p. 0408238778.

Hae paikkaa