Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere

Clojure kehittäjiä

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 110 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen, erityisesti Open Source -teknologioihin. Teknologiastäkkiimme kuuluu moderneita web- ja mobiiliteknologioita kuten React, Swift, Kotlin, React Native, Node, Clojure, TypeScript ja kaikki pilvialustat. Työskentelemme asiakkaidemme tiloissa sekä toimistoillamme Helsingissä Kasarmikadulla, Tampereella Finlaysonilla ja Jyväskylässä Matilanniemessä. Meillä työskentely on mahdollista myös joustavasti etänä, joten tähän rooliin voit hakea mistäpäin Suomea tahansa.

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Suomen johtava iltapäivälehtisovellus Iltalehti, Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiilisovellus, Liigan mobiilipalvelut ja Stockmannin Hullut Päivät.

Etsimme nyt tiimiimme Clojure kehittäjiä 

Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä ja lisäarvoa jatkuvasti kehittyvien palveluiden kautta. Tehtävässä pääset kehittämään Clojure-pohjaisia sovelluksia DevOps hengessä osaavan tiimin kesken. Laajoissa projekteissa pääset osallistumaan aktiivisesti sprinttien läpivienteihin. Palvelujamme kehitetään ketterin menetelmin ja moderneilla työkaluilla kuten Clojure, React ja Node. Arvostamme fullstack-osaamista, mutta tässä roolissa painotus on backendissä. Tarkkaa kiveen hakattua työnkuvaa meillä ei ole, vaan pääset vaikuttamaan tehtäviisi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Muutamia avainsanoja: Clojure, JavaScript, React, React Native, NodeJS, TypeScript, AWS, Azure, Google Cloud 
 

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, padel tai videopelit? mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, jotka oikeasti osaavat tehdä avointa lähdekoodia, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoaa myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme
 

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on: 

  • Useamman vuoden kokemus Clojurella koodauksesta tai vaihtoehtoisesti Java/Scala -kokemusta sekä halua keskittyä jatkossa Clojureen
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän toiveidensa tulkitsemisesta
  • Taito työskennellä ja heittää läppää sekä suomeksi että englanniksi 


Kuulostaako hyvältä? 

Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisesta roolista olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on.
 
 Digialla työskentelystä ja kulttuuristamme voit kysyä myös rekrytiimiltämme rekry@digia.com

Hae paikkaa