Helsinki, Remote work

Configuration Owner (D365)

Digian Business Services -yksikkö etsii Helsinkiin 

 D365 Configuration Owneria  

Tehtävässä pääset Dynamics-alueen avainrooliin ja omistat Digian Dynamics 365 konfiguraation yritystasolla ja varmistat sen kyvykkyyksien hyödyntämisen ja jatkuvan kehittymisen myös tulevaisuudessa. Järjestelmän avulla hoidetaan mm. Digia laajuisesti markkinointi, asiakkuuksienhallinta, asiakaskuuntelu, myynti ja tarjoustenhallinta unohtamatta näihin liittyvää raportointia, koneoppimista ja analytiikkaa. Tehtävässä huolehdit liiketoimintojen vaatimusten käsittelystä ja hallinnasta Dynamicsin osalta ja johdat muutos- ja kehitystyötä. Tehtävässä kehität Dynamicsin mittaristoa ja huolehdit raportoinnin kehittämisestä. Olet tärkeä kumppani liiketoiminnoille ja koulutuksen sekä ohjeistuksen ohella tuet datan hyödyntämisessä liiketoimintojen lisäksi myyntiä ja markkinointia.  Toimit osana Business Operation Support tiimiä, ja tukenasi ovat Digian Dynamics asiantuntijat. 

Digian Dynamics D365 koostuu seuraavista komponenteista Sales (CRM), Marketing, Customer Voice, Sales Insight, Customer Insight, PowerBI ja Azure (integrations ja DataPlatform), sekä useista 3. osapuolien tuottamista lisäarvopalveluista. 

Tehtävän tavoitteita ovat:  

  • Business konfiguraation haltuunotto 

  • Muutos- ja kehitystöiden teettäminen toimittajalla tukisopimuksen mukaisesti 

  • Dynamicsin tukimallin rakentaminen osaksi Digian yleistä järjestelmien tukimallia 

  • Muutosten läpiviennin johtaminen ja palvelun laadun varmistaminen 

  • Muutosta tukeminen yhdessä liiketoimintojen, Bid Managereiden, myynnin ja markkinoinnin kanssa 

Toivomme sinulta näyttöä ja kokemusta Dynamics D365 ympäristöjen hallinnasta. Lisäksi toivomme monipuolista kokemusta asiakaskokemuksen kehittämisestä, työkaluista ja toimenpiteiden jalkauttamisesta organisaatiossa. Odotamme kykyä soveltaa teorioita ja menetelmiä parasta toiminta tapaa rakennettaessa. Olet oma-aloitteisella asenteella varustettu luontainen tiimipelaaja, ja sinulla on kykyä tarttua tuumasta toimeen.  

Tarjoamme uusia mielenkiintoisia haasteita, mukavan ja vauhdikkaan työyhteisön sekä monipuolisen ja laajan työkentän, jossa pääset avainroolissa vaikuttamaan Digian tarjoamaan ja palveluihin.  

Digialla panostetaan vahvasti pilveistämiseen ja jatkuviin palveluihin. Merkittävät, maan suurimmat ulkoistushankkeet tuovat työpanoksellesi aitoa merkitystä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.  

Kiinnostuitko? 

Hae 13.2.2022 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Teemu Säilä vastaa niihin mielellään meilitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.  

 

Hae paikkaa