Helsinki, Remote work, Tampere

Cyber Security Consultant

Digialla haluamme rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Tämä tarkoittaa meille kaikkien digitalisaation kerrosten huomioimista, oli kyse sitten kaiken toiminnan perustana olevista järjestelmistä, älykkäistä tiedon kulun mahdollistavista integraatioista tai parhaan mahdollisen käyttökokemuksen mahdollistavasta palvelumuotoilusta.
 
Kehitämme ja innovoimme ratkaisuja, jotka tukevat yhteistyötä korkean turvallisuuden järjestelmien sisällä ja niiden välillä. Varmistamme, että asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä toiminnan kannalta kriittiset ratkaisut ja palvelut toimivat myös poikkeustilanteissa ja on rakennettu kestämään kyberhyökkäykset. Käytössämme on auditoidut korkean turvallisuuden tuotantotilat. Tekemistämme ohjaa DevSecOps -ajattelumalli, jossa turvallisuus- ja varautumisnäkökulmat on viety osaksi päivittäistä työskentelyä alusta alkaen.
 
Haemme nyt Helsinkiin tai Tampereelle asiantuntijaa
 
CYBER SECURITY CONSULTANT -tehtävään.
 
Tässä tehtävässä olet merkittävä osa tietoturvakonsultoinnin tiimiämme ja pääset myös vaikuttamaan sen kehittymiseen jatkossa. Pääpaino työssäsi on asiakas- ja myyntihankkeissamme, joissa toimit tietoturvakonsulttina. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan työsi voi painottua joko hallinnollisen tietoturvan tai teknisen tietoturvan puolelle.
 
Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tietoturva-arvioiden ja analyysien suorittaminen ja raportointi, organisaation tietoturvan hallintamallien kehittäminen ja toteuttaminen, digitaalisten järjestelmien tietoturvan kehityssuunnitelmien laatiminen ja asiakkaan tietoturva-asiantuntijana toimiminen
 
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen paikan olla kehittämässä edelleen Digian korkean turvallisuuden palveluita ja ratkaisuja, mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa asiakaskunnassa useilla eri toimialoilla sekä ympäristön oppia ja kehittyä edelleen kiinnostustesi mukaisesti.
 
Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset kollegat sekä liiketoimintajohdon, tarjolla on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia.
 
Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:
• Laaja-alaista kokemusta tietoturvasta, kyberturvallisuudesta ja tietosuojasta
• Useamman vuoden kokemus tietoturvakonsultoinnin toimeksiannoista asiakasprojekteissa
• Toimit sujuvasti monitoimittajaympäristöissä ja eri toimialojen toimijoiden kanssa
• Kyky nähdä, ymmärtää ja kommunikoida tietoturvan merkitys osana asiakkaan liiketoimintaa
• Sinulle ovat tuttuja tietoturvan viitekehykset, esimerkiksi KATAKRI, NIST, ISO27001
• Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn tiimityöskentelyn lisäksi
• Sujuvat viestintätaidot suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin
• Positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne
 
Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy jonkin tietoturva-alan sertifikaatti kuten esimerkiksi CISSP, CISA, ISO27001 lead auditor tai kiinnostus sertifikaatin suorittamiseen. Vahva tekninen ohjelmistokehityksen ymmärrys sekä pilviteknologioiden tuntemus katsotaan vahvuudeksi.
 
Ensisijaisesti toimipisteesi sijaitsee Digian pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä tai vaihtoehtoisesti Tampereella Finlaysonin alueella. Haemme tehtävään huippuosaajaa, joten sopivan henkilön löytyessä olemme valmiita keskustelemaan myös muissa Digian toimipisteissä työskentelystä (esimerkiksi Jyväskylä).
 
Miksi Digia?  
Digialla oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meille tärkeää, joten toivomme positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Panostamme henkilöstön kehittymiseen ja voimme rakentaa sinulle kiinnostavia uramahdollisuuksia huomioiden niissä motivaatiosi ja toiveesi tulevasta. Tutkitusti meillä parasta ovat mahtavat, auttavaiset työkaverit ja rento ilmapiiri, ja viihdymmekin toistemme seurassa monenlaisten tapahtumien ja harrastusten merkeissä nykykäytäntöjen mukaisesti myös virtuaalisesti.
 
Kiinnostuitko? Hakuaika päättyy 10.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa kysymyksiisi mielellään Ismo Laitinen, +358 50 303 8354. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Hae paikkaa