Tampere, Helsinki

Data Scientist Team Lead

Data Scientist Team Lead 
 
Kiinnostaisiko sinua edistynyt analytiikka, liiketoiminnan kehittäminen ja ihmisten johtaminen? Meillä Digia Data Driven Solutionsilla on paikka auki Data Scientist Team Leadille!  

Tässä tehtävässä johdat kasvavaa tiimiä, joka työskentelee liiketoimintalähtöisesti ratkaisten datalla, edistyneellä analytiikalla ja tekoälyllä asiakkaidemme haasteita yhteiskunnallisesti merkittävissä hankkeissa. Tässä roolissa tulet hoitamaan monipuolisia liiketoimintaa edistäviä ja kehittäviä tehtäviä ja varmistat osaltasi, että toiminnan suunta ja liiketoiminnan tavoitteet kohtaavat toisensa. Osallistut Senior Data Scientistina yksikkömme asiakasprojekteihin noin puolet työajastasi. 

Toimit tiimisi esihenkilönä ja suunnannäyttäjänä vastaten tiimin osaamisen kehittymisestä ja tavoitteiden asetannasta. Tiimisi asiantuntijoiden päivittäisen työn ohjaaminen hoituu yhdessä projektitiimien ja projekti- ja palvelupäälliköiden kanssa. Osallistut uusien asiantuntijoiden rekrytointiin yhdessä kollegoiden ja HR:n kanssa. Tulet myös toimimaan asiakasrajapinnassa tukien myyntiämme ja toimituksiamme. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen paikan olla rakentamassa ja kehittämässä liiketoimintaamme Data Driven Solutions yksikössämme, jossa pääset hyödyntämään yhdessä tiimisi kanssa uusimpia menetelmiä ja teknologiota asiakkaidemme haasteiden ratkaisemisessa esimerkiksi ennustamisen, optimoinnin tai asiakasymmärryksen lisäämiseksi. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi, jonka vuoksi myös rooli muovautuu sinun näköiseksesi.  

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on: 

  • useamman vuoden kokemusta edistyneen analytiikan ja AI/ML-toteutuksista pilviympäristöissä (Azure, AWS tai Google Cloud Platform) 

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon 

  • kokemusta toimimisesta liiketoiminnan ja sen kehittämisen parissa 

  • kiinnostusta ihmisten johtamisesta ja esihenkilötehtäviin 

  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot 

  • positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne 

  • palava halu toimia ketterissä hankkeissa toimivan tiimin kompassina. 

Miksi Digia? 

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi Data Driven Solutions yksikköä, myös koko Digian laajaa osaajajoukkoa pilvipalveluista ja tietoturva-asiantuntijoista vahvoihin liiketoiminnan osaajiin. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.  
 
Tästä eteenpäin?  

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Hakuaika päättyy 18.4.2021, mutta käymme hakemuksia aktiivisesti läpi koko hakuajan! Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Wäyrynen, Annan tavoitat numerosta +358 407577390. 

Hae paikkaa