Helsinki, Remote work, Tampere

Datan ja analytiikan osaajia

Data Driven Solutions on osa Digian huippujoukkuetta. Olemme kasvava 80 henkilön monimuotoinen ja huumorintajuinen ammattilaisporukka. Autamme asiakkaitamme datan hyödyntämisessä kokonaisvaltaisesti, liiketoimintatavoitteiden suunnittelusta turvalliseen toteutukseen. Ratkaisemme ja rakennamme ratkaisuja liiketoimintaprosessien kehittämiseen, datan hallintaan, datan visualisointiin, tekoälyyn ja edistyneeseen analytiikkaan liittyen. Meillä on laaja ja moderni työkalupaketti ja saat valita omat työkalusi. Täällä työkaveria tuetaan ja sparraustueksi saat rinnallesi osaavan joukon ammattitaitoisia työkavereita. Meitä ohjaa vahva arvopohja - myös työnantajana. Vastuullisuus on osa toimintaamme, niin projekteissamme kuin asiantuntijoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainottamisessa.

Olemme nyt etsimässä monipuolisesti datan ja analytiikan osaajia. Haluamme rakentaa kanssasi sinulle sopivimman roolin, joten kerro meille omat toiveesi työlle ja mistä olet kiinnostunut.  Tuleva työsi voi rakentua esimerkiksi seuraavien roolien tai niiden yhdistelmien kautta:

 

Data Engineer/Technical Consultant

Olet kiinnostunut Azure/SQL Server tai Snowflake-pohjaisista tietovarasto- / tietoallastoimituksista. Sinulla on näkemystä analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arviointeihin, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen. Tunnet tietovarastointi- ja raportointiteknologioita kuten: Data Lake, Data Vault, ETL/ELT, Azure, AWS, SQL Server, SSIS, SSRS, Snowflake, Power BI, Tableau. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen pystyt tarvittaessa osallistumaan muihinkin osa-alueisiin, esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn, ratkaisuarkkitehtuurin laatimiseen ja myynnin tukeen. Kiinnostus käsite- ja data vault -mallinnukseen ja erilaisiin pilvipalvelutoimijoiden teknologiasertifikaatteihin on eduksi.

Senior/Lead Analytics Architect

Sinulla on vahva kokemus arkkitehtuurisuunnittelusta ja pilviympäristöistä. Sinulla on myös kokemusta arkkitehdin ja/tai konsultin roolissa työskentelystä mielellään laajoissa Azure, AWS, Google Cloud Platform tai Snowflake tietovarasto/ tietoallastoimituksissa. Sinulla on näkemystä nimenomaan analytiikkaympäristön suunnittelusta pilviympäristöihin, mukaan lukien esimerkiksi tietoturva, suorituskyky ja käyttöoikeuksienhallinta. Tunnet tietovarastointi- ja raportointiteknologioita kuten: Data Lake, Data Vault, ETL/ELT, Azure, AWS, SQL Server, SSIS, SSRS, Snowflake, Power BI, Tableau. Tunnet myös käsitemallinnuksen, Data Vault- ja dimensionaalisen tietovaraston mallinnusmenetelmät. Tämän lisäksi vastuullasi on seurata pilvipohjaisten data platformien kehittymistä ja osallistua tämän osaamisen kasvattamiseen ja kehittämiseen Digia Analytics yksikössä.

Lead Consultant, Data ja analytics / Data Governance

Olet jo monessa liemessä keitetty kokeneempi neuvonantaja datan ja analytiikan sekä erityisesti tiedolla johtamisen ja data governancen maailmassa. Omaat vahvan liiketoiminnan ymmärryksen, sekä mahdollisesti myös toimialaosaamista esimerkiksi viranomaistoiminnan, valmistavan teollisuuden tai kaupan ydinprosesseista ja niihin liittyvistä tietojärjestelmistä. Olet johtavassa asemassa liiketoimintatarpeen määrittelyssä, ratkaisun konseptoinnissa, toteutuksen suunnittelussa sekä etenemisen tiekartan laadinnassa ja edistämisessä. Pääfokusalueina voivat olla mm. data governance, MDM sekä yleisemmin liiketoimintatarpeiden yhdistäminen modernien data-alustojen, raportoinnin ja tekoälyratkaisujen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Data Scientist

Innostut ongelmien tunnistamisesta ja vaatimusten keräämisestä, datan prosessoinnista ja analysoinnista jatkuen edelleen tulosten visualisointiin. Olet matemaattisesti etevä ja pätevä ja hallitset konsepteja kuten ennustemallit, koneoppiminen & tilastolliset analyysit. Toimit sujuvasti teknologioiden kuten R, Python, SAS, SQL, Spark kanssa. Pilvipalveluiden (esim. Azure tai AWS) kanssa toimiminen ei ole sinulle aivan uutta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on sekä asiantuntemusta, kykyä ja uskallusta haastaa asiakkaitamme heidän kehityshankkeissaan.

BI Consultant

Nautit vastauksen etsimisestä monitahoisiin liiketoimintakysymyksiin datan kautta ja mittaristojen ja näkökulmien visuaalisen esittämistavan muodostamisesta. Sinulla on kokemusta analytiikan teknisistä toteutuksista MS Power BI -teknologialla ja olet näppärä ratkaisujen luoja. Myös muiden raportointivälineiden osaamisesta on sinulle selkeä etu. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen pystyt tarvittaessa sparraamaan asiakasta raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä, osallistut vaatimusmäärittelyyn ja myynnin tukeen.

 

Miksi Digialle?

Digia on yli 1300 osaajan yhteisö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa.

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy lukuisten koulutus- ja sertifiointimahdollisuuksien lisäksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.

Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Jos taas kaipaan esimerkkejä tekemisestämme ja projekteistamme, tutustu niihin täältä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä, laaja kirjo vapaa-ajan harrastekerhoja, joissa pääset tutustumaan muihin digialaisiin sekä muut kattavat etumme.

Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen.

 

Olisitko sinä meidän uusi työkaveri?

Kerrothan hakiessasi meille, millaisista tehtävistä/roolista olet kiinnostunut ja mikä tekeminen kiehtoo juuri sinua.

Kesälomien vuoksi emme aktiivisesti käsittele kaikkia hakemuksia heinäkuussa, joten olemme sinuun yhteydessä viimeistään elokuun alkupuolella. Hakemus kannattaa kuitenkin laittaa tulemaan mahdollisimman pian, sillä osan hakemuksista käsittelemme jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 7.8.2022!

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua!

 

 

Hae paikkaa