Helsinki, Remote work, Tampere, Turku

Developer (D365 CRM)

Kiinnostaako kehittyminen sekä ohjelmistokehittäjänä että monipuolisten liiketoiminta-alueiden ammattilaisena asiakkuudenhallinnan saralla? Digialla voi olla sinulle sopiva työpaikka. Etsimme nyt Business Platforms – yksikköömme lisää

ohjelmistokehittäjiä

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä projekti- ja asiakaskohtaisten ratkaisujen parissa. Vastuulliset ja vaihtelevat työtehtävät mahdollistaa laaja asiakaskuntamme useilta eri toimialoilta sekä erimittaiset projektit ja palvelut.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on

  • valmista osaamista tai mielenkiinto työskennellä Microsoft – teknologioiden parissa (pääosin Dynamics 365, Power Platform ja/tai Azure)
  • taitoa ohjelmoida mielellään useammalla kielellä
  • ymmärrystä arkkitehtuurista ja kiinnostus hieman laajempiin järjestelmiin

Avainsanat: .NET Framework, Azure, C#, JavaScript, ASP.NET, HTML ja JavaScript, Web Services, REST/OData, SQL Server, Azure SQL, Power Platform, Power Apps.

Pääset loistamaan tehtävässä, jos sinulla on lisäksi:

  • halua oppia ja kehittyä työssäsi ammattilaiseksi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa

Meillä pääset kehittymään osaavan tiimin tukemana ja oppimaan uutta Senior Trainee-hengessä. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut. Myös Digian heimo- ja OpenClub – toiminta yhdistää samanhenkiset niin työ- kuin vapaa-ajalla.

Kiinnostuistko?

Hae tehtävään 30.9 mennessä. Haastattelemme pikimmiten saadessamme sopivia hakemuksia. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Olli Korpelainen puh: 045 773 12204.  Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa