Tampere, Helsinki, Jyväskylä

DevOps-asiantuntija

Haemme joukkoomme Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään

DevOps-asiantuntijaa

Meillä Digiassa on vahva DevOps-kulttuuri niin pilvi kuin on-premises tekemisessä. Nyt etsimme yksikköömme DevOps-asiantuntijaa, jonka tehtävänä on auttaa projektitiimejä ja asiakkaita sekä DevOps-tekemisessä että itse sovelluskehityksessä. Toteutamme projekteja pilvi-, on-premises ja hybridi -alustoille. Migraatiosta alkaen modernisoimme ja kehitämme asiakkaidemme palveluita ja järjestelmiä. Tavoitteenamme on kehittää yhteneviä alustariippumattomia ratkaisuja. 

Käyttämiämme DevOps-työkaluja ovat mm. OpenShift/Kubernetes, Docker, Chef Automate, Ansible, Jenkins, GitLab, Vagrant ja Capistrano. Projektit toteutamme tyypillisesti ReactJS, Angular, NodeJS ja Java/Spring tekniikoilla. 

Projektimme ovat monipuolisia räätälitoteutuksia ja esimerkiksi tietoturvallinen työskentely on meille arkea. Näissä projekteissa valittavalle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys.

Menetyksen avaimia ovat esimerkiksi:

  • suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja uuden oppiminen on sinulle ominaista
  • sinulla on mahdollisesti kehittäjätaustaa, välttämätöntä se ei kuitenkaan ole
  • olet erinomainen tiimipelaaja ja kuitenkin itseohjautuva ammattilainen
  • viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti Suomen kielellä

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteista. Meillä jokainen on Senior Trainee, olit sitten vastavalmistunut tai kokenut asiantuntija, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meille tärkeää ja siksi toivommekin positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä.  

Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Meillä Digialla on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Tarjoamme joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit. 

Hakuaika päättyy 30.9.2020. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Ilja Kovanen vastaa niihin mielellään. Tavoitat Iljan numerosta 040-5504003 tai sähköpostitse ilja.kovanen(at)digia.com.

Hae paikkaa