Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Remote work, Tampere, Turku

DevSecOps-asiantuntija

Tiedätkö, millainen rooli DevOps-asiantuntijalla on? Me Digialla tiedämme ja jos sinäkin tiedät ja uskot omaavasi ominaisuudet ja osaamista tehtävässä menestymiseen, kannattaa jatkaa lukemista.

Etsimme nyt innovatiivista DevOps-asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme ja projektitiimejämme DevOps-tekemisessä.

Tässä tehtävässä pääset asian ytimeen, sillä tietoturvallinen tekeminen on meille arkea, ja projektimme ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia räätälitoteutuksia. Kehitämme ja modernisoimme asiakkaidemme palveluita ja järjestelmiä migraatiosta alkaen. Ketterät tiimimme toteuttavat projekteja pilvi-, on-premises ja hybridi -alustoille turvallisten käytäntöjen mukaan mahdollisia uhkia ennakoiden.

Työkalupakissamme on DevOps-työkaluina mm. OpenShift/Kubernetes, Docker, Podman, Chef Automate, Ansible, Jenkins, GitLab, Vagrant ja Capistrano. Varsinaisten sovellusten toteutukset tehdään pääsääntöisesti React, Angular, Node.js ja Java/Spring -tekniikoilla.

Etsimämme asiantuntija suhtautuu intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja uuden oppimiseen. Tietoturva-asiat ovat hyvin hallussa esimerkiksi automatisoiduista haavoittuvuusskannauksista ja salatun tiedon käsittelystä. Hänellä on kyky nähdä, ymmärtää ja kommunikoida tietoturvan merkityksestä osana asiakkaan liiketoimintaa. Kehittäjätausta tuo etua, muttei ole välttämätön.

Kuvaavatko listatut asiat juuri sinua? Lisäksi seuraavat ominaisuudet antavat mahdollisuuden loistaa tehtävässä:

  • Olet mahdollisesti toiminut tietoturvakonsultoinnin tehtävissä asiakasprojekteissa
  • Toimit sujuvasti monitoimittajaympäristössä ja eri toimialojen toimijoiden kanssa
  • Olet erinomainen tiimipelaaja ja kuitenkin itseohjautuva ammattilainen
  • Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielillä
  • Sinulla on positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne tekemiseen

Kaikille Digian tietoturvallisissa projekteissa työskenteleville henkilölle teetetään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys.

Meillä sinäkin olisit Senior Trainee, sillä kulttuuriperiaatteidemme mukaisesti oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Me uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meille tärkeää ja siksi asenne todellakin ratkaisee. 

Me tarjoamme sinulle roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digialla on yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat kattavat työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit. 

Hakuaika päättyy 30.9.2020. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Tiia Leskinen vastaa sinulle mielellään. Tiian tavoitat numerosta 0400-270475 tai sähköpostitse osoitteesta tiia.leskinen@digia.com

Hae paikkaa