Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Full Stack -kehittäjiä

Moikka!

Sykkiikö sydämesi koodille ja sen luomiselle? Entä joko löysit itsellesi duunipaikan, missä sisäinen Fullstack-velhosi pääsee loistamaan? Jos etsit vielä sitä just oikeaa, tule Digialle töihin. Täällä riittää sellaista koodaamista, jota olet aina halunnut tehdä ja jos et vielä ihan taikoihin koodilla pysty, senkin aika tulee meillä.  

Digialla olisit ekasta päivästä alkaen Senior Trainee, koska oppi ei ojaan kaada, valmiita ei olla eikä valmiiksi tulla. Digialla saa kouluttautua ja vaikka sertifioida osaamisensa esim. pilvi- tai tietoturvatekemiseen. Miltä kuulostaisi urapolku koodarista tech leadiksi ja arkkitehdiksi? Ihan mahdollista meillä ja uramahdollisuuksia on paljon muitakin, jos tulee päivä, ettei koodaaminen enää nappaa. Voisit olla business manageri, projari tai esihenkilö – se on itsestä kiinni. 

Meillä on kilpailukykyiset työsuhde-edut hammashoidosta ja kattavasta työterveyshuollosta kotikonttorilla tehtävää etätyötä tukeviin kalusteisiin ja laadukkaaseen työsuhdefillariin. Meillä on aktiivista porukkaa talo pullollaan ja sitä kautta heimotoimintaakin moneen lähtöön esim. pilviheimosta DevOps-heimoon. Vapaa-ajan kerhojakin on paljon ja jos just sinulle sopivaa ei löydy, voit perustaa uuden. Mökkejä on varattavissa Vierumäeltä, Tahkolta ja Rukalta ihan vapaa-ajan rientoihin. Happea arkeen tuo hybridi-työskentelymallit. Parasta on kuitenkin meidän tiimit, ne on ihan huipputyyppejä täynnä. Pari blogiakin sinun kannattaa käydä lukemassa, koska niissä pari huipputyyppiä kertoo, millaista meillä on tehdä hommia. 

Meillä on etsinnässä useampi Fullstack-koodari ja voisit olla yksi heistä, jos olet tehnyt Javalla ja Javascriptillä koodia vähintään 3,5 vuotta ja fronttiakin sellaiset pari vuotta ja katsot olevasi niissä hyvä. Tekemäsi sovellukset hilluvat konteissa, niiden orkestrointi on selvää pässinlihaa ja kivan säväyksen antaisi meille päin kokemus tietokannoista ja SQL-kielestä.

Meidän tiimeissä peuhaa ketterästi keskimäärin 2–12 asiantuntijaa ja vaikka eivät sentään kerubeja ole, tiedon jakaminen ja uusien juttujen haltuunotto on päivittäistä arkea ja väki tekee sitä oikeasti mielellään. Osa tiimeistä työskentelee projekteissa asiakkaan ohjauksessa.

Meidän duuneihin kuuluu tuotteisiin, integraatioihin ja meidän räätälöimiin sovelluksiin sekä kolmansien osapuolten ohjelmistoihin perustuvia toimintavarmoja ratkaisuja tietoturvallisuutta unohtamatta. Projektit on mielenkiintoisia ja voit päästä mukaan ihan oikeasti tärkeisiin kansallisiin asiakashankkeisiin, jossa voit jättää kädenjäljen suomalaiseen arkeen (esim. Suomi 112-sovellus). Yksi vaihtoehto on tietty sekin, että kerrot meille, mitä just sinä haluaisit Digiassa tehdä. Meillä on tarjolla paljon erilaisia mahdollisuuksia. 

Tekkistäkistä ja osaamisista voisi löytyä näitä: Javascript, Java, Spring Boot, React, mikropalveluarkkitehtuuri, relaatiotietokannat, kontitus (Docker, Kuberenetes), DevOps, CI/CD-putket (Jenkins/Github actions) ja plussana on yleinen pilvikehittämisen kokemus.

Näitäkin tarvitaan:   

  • asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot, ketterät menetelmät ja itseohjautuvuus
  • vastuuntunto ja rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa, oppimisen nälkä ja kehittymisen halu  
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot  
  • sujuva viestiminen sekä suullisesti että kirjallisesti Suomen kielellä 

Digiassa tehdään paljon myös tietoturvallisia hankkeita ja niissä pitää olla Suomen kansalainen ja perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys pitäisi läpäistä. Voi olla, että jokunen reissukin silloin tällöin osuu kohdalle.  

Hakuaika päättyy 11.12.2022, mutta ei kantsi venata sinne saakka, vaan laittaa hakemus per heti, koska niitä odotellaan jo. Lisätietoja löytyy näiltä tyypeiltä:

Ilja Kovanen, p. 040-5504003 tai sähköpostitse ilja.kovanen(at)digia.com

Tiia Leskinen, p.  0400-270475 tai sähköpostitse tiia.leskinen(at)digia.com

Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköpostitse anssi.ylonen(at)digia.com

Hae paikkaa