Helsinki, Jyväskylä, Remote work, Tampere, Turku

Full Stack -kehittäjiä, Digitaaliset palvelut

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 110 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen.

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaita digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Suomen johtava iltapäivälehtisovellus Iltalehti, Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiilisovellus, Liigan mobiilipalvelut ja Stockmannin Hullut Päivät.


Etsimme nyt tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään


Full Stack -kehittäjiä

erityisesti syksyllä käynnistyvään laajaan ja ainutlaatuiseen DigiVisio-projektiin. DigiVision tavoitteena on luoda kansainvälisesti arvostettu oppimisen ekosysteemi, joka alkuvaiheessa perustuu digitaalisille palveluille, korkeakoulujen yhteiselle opintotarjonnalle sekä vuorovaikutukselle yritysten ja yhteiskunnan kanssa. Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen korkeakoulujen ja tulevien opiskelijoiden tulevaisuutta!

Projektissa käytettäviä teknologioita: 

  • Typescript
  • React
  • PostgreSQL
  • Next.js
  • Java/Spring Boot
  • JOOQ
  • Docker

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on: 

  • Useamman vuoden kokemus joko frontend- ja/tai backend-kehityksestä edellä mainituilla teknologioilla
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän toiveidensa tulkitsemisesta
  • Taito työskennellä ja heittää läppää sekä suomeksi että englanniksi 

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä. 

Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, jotka oikeasti osaavat tehdä avointa lähdekoodia, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian yli 1300 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Kuulostaako hyvältä?  
Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Hakuaika tehtävään päättyy 16.10.2022, mutta etenemme sopivien ehdokkaiden kohdalla nopeasti. Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Marko Tuuminen, marko.tuuminen@digia.com

 
Digialla työskentelystä ja kulttuuristamme, voit laittaa kysymyksiä myös rekrytiimille rekry@digia.com

 

Hae paikkaa