Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Full Stack -kehittäjiä

Etsimme parhaillaan asiakashankkeidemme ketteriin tiimeihin

FULLSTACK-kehittäjiä

työskentelemään moderneilla tekniikoilla toteutettaviin mielenkiintoisiin hankkeisiin DevOps-kulttuurin hengessä.

Rekrytoimme useampia ohjelmistokehittämisen ammattilaisia, joilla on jo pidempi kokemus toimimisesta IT-alan projekteissa sekä innokkuutta ja kykyä heittäytyä erilaisiin toimeksiantoihin asiakastarpeidemme kautta. Tulet saamaan roolissa näköalapaikan viranomais- ja turvasektorin projekteihin ja pääset mukaan tärkeisiin kansallisiin asiakashankkeisiimme, joissa ratkaiset kompleksisia kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimien ja asiakkaiden kanssa.

Tulet osaksi Digian Secure and Scalable Solutions -ryhmää, joka toimittaa räätälöimiimme sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin ja omiin ohjelmistotuotteisiimme perustuvia ratkaisuja. Ratkaisujemme ominaispiirteinä korostuvat toimintavarmuus ja tietoturvallisuus. Toimintaamme leimaavat lisäksi vankka ja monipuolinen osaaminen, laadukkaat toteutukset sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet. Työskentelemme sekä asiakkaidemme tiloissa sekä toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Raumalla. Työskennellä voit joustavasti etänä mistäpäin Suomea tahansa, mutta työ saattaa vaatia satunnaista matkustamista pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestymisen avaimina toimii kokemus Javalla toteutetuista mikropalveluista, tietokannoista ja moderneista fronttitekniikoista. Kokemus pilvikehittämisestä on avuksi tehtävässä ja myös osaaminen joissakin seuraavista teknologioista tukee sinua matkallasi: Spring Boot, NodeJS, React tai Angular, mikropalveluarkkitehtuurit, DevOps, CI/CD-putket, Containers ja Kubernetes. 
 

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on: 

  • Tuntemusta ketteristä menetelmistä ja kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja sujuvasti tiimissä, edistäen projektin tavoitteiden toteutumista
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joka ohjaa työskentelyäsi ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot 
  • Vastuuntuntoinen ote ja haluat kehittää osaamistasi entisestään sekä tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa
  • Rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • Sujuvat viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti Suomen kielellä

Arvostammlisäksi tietoturvaosaamista ja  kykyä yleisimpien haavoittuvuuksien paikkaamiseen kooditasolla. Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja valituille henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. 

Tarjoamme roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo yli 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvä työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia esimerkiksi Mob Programming -hengessä.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten meillä pääset työskentelemään rennolla ja positiivisella asenteella sekä hyvällä tiimihengellä.

Hakuaika päättyy 11.6.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli uudet urapolut pohdituttavat suosittelemme jättämään yhteystietosi meille viipymättä!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, vastaamme niihin mielellämme: 

  • Helsinki: Ilja Kovanen, ilja.kovanen(at)digia.com.
  • Jyväskylä: Anssi Ylönen, anssi.ylonen(at)digia.com
  • Tampere: Jarno Teivas, jarno.teivas(at)digia.com

Hae paikkaa