Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Remote work, Tampere, Turku

Fullstack Developer

Moikka! 

Joko löysit itsellesi sellaisen duunipaikan, missä sisäinen Fullstack-velhosi pääsee loistamaan? Jos kyllä, onneksi olkoon! Jos sitä oikeaa ei ole löytynyt, tule Digialle töihin. Täällä riittää sitä ihka oikeaa koodaamista, jota olet aina halunnut tehdä ja jos et ihan taikoihin pysty, senkin aika tulee meillä.  

Meillä on etsinnässä useampi Fullstack-koodari ja voisit olla yksi heistä, sinulla on vankkaa ja monipuolista kokemusta Java- ja JavaScript -ohjelmointikielistä. Tekemäsi sovellukset pyörivät konteissa ja ymmärrät niiden orkestroinnin päälle. Eipä haittaisi kokemus tietokannoista ja SQL-kielestäkään.

Digian tiimit ovat kaikki erilaisia ja eri kokoisia. Tiimeissä peuhaa ketterästi 2–20 asiantuntijaa, joille tiedon jakaminen ja uusien juttujen haltuunotto on päivittäistä arkea ja väki tekee sitä oikeasti mielellään. Osa tiimeistä työskentelee projekteissa asiakkaan ohjauksessa.

Me ollaan kaikki Senior Traineeita ja sinäkin olisit, koska oppia ikä kaikki eikä valmiiksi tulla koskaan. Digialla saa kouluttautua ja vaikka sertifioida osaamisensa esimerkiksi pilvi- tai tietoturvatekemiseen. Urapolku meillä voisi olla koodarista tech leadiksi ja arkkitehdiksi ja uramahdollisuuksia on paljon muitakin, jos tulee päivä, ettei koodaaminen enää nappaa. Urapolku voi mennä niinkin, että jatkossa olet vaikka business manager, projari tai esihenkilö – se on itsestä kiinni, meidän esihenkilöt kyllä tukevat sinua.  

Meillä on kilpailukykyiset työsuhde-edut hammashoidosta ja kattavasta työterveyshuollosta etätyön mahdollistamiin kalusteisiin ja laadukkaaseen työsuhdefillariin. Henkilökuntavetoista heimotoimintaa on moneen lähtöön pilviheimosta DevOps-heimoon. Vapaa-ajan kerhojakin on paljon ja jos juuri sinulle sopivaa ei löydy, voit perustaa uuden. Mökkejä digialaisille on varattavissa Vierumäeltä, Tahkolta ja Rukalta ihan vapaa-ajan rientoihin. Happea arkeen tuo työskentelymallit paikkakuntariippumattomine etätöineen ja muut joustavat työnteon mallit. Parasta on kuitenkin meidän tiimit, ne on ihan huipputyyppejä täynnä. Pari blogiakin sinun kannattaa käydä lukemassa, koska niissä pari huipputyyppiä kertoo, millaista meillä on tehdä hommia.  

Meidän hommiin kuuluu tuotteiden ohjelmistokehitys, integraatiot ja räätälöinti meidän sovelluksiin sekä kolmansien osapuolten ohjelmistoihin perustuvat ratkaisut - tietoturvallisuutta unohtamatta. Meillä on paljon kivoja asiakkaita, joiden kanssa hommat yksinkertaisesti vaan rokkaa. Projektitkin on kansallisesti merkittäviä ja oman kädenjäljen jättäminen suomalaisten arkeen tuntuu mukavalta.

Sinulta voisi löyty tekkistäkistä ja osaamisista näitä: Javascript, Java, Spring Boot, React, mikropalveluarkkitehtuuri, relaatiotietokannat, kontitus (Docker, Kuberenetes), DevOps, CI/CD-putket (Jenkins/Github actions) ja plussana on yleinen pilvikehittämisen kokemus.

Näitäkin tarvitaan:   

  • asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot, ketterät menetelmät ja itseohjautuvuus
  • vastuuntunto ja rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa, oppimisen nälkä ja kehittymisen halu  
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot  
  • sujuva viestiminen sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielellä 

Digiassa tehdään paljon myös tietoturvallisia hankkeita ja niissä pitää olla Suomen kansalainen ja perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys pitäisi läpäistä. Voi olla, että jokunen reissukin silloin tällöin osuu kohdalle.  

Hakuaika päättyy 30.9.2022, mutta ei kantsi venata vaan laittaa hakemus per heti, koska niitä odotellaan jo. Lisätietoja löytyy näiltä tyypeiltä:

Ilja Kovanen, p. 040-5504003 tai sähköpostitse ilja.kovanen(at)digia.com

Tiia Leskinen, p.  040-0270475 tai sähköpostitse tiia.leskinen(at)digia.com

Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköpostitse anssi.ylonen(at)digia.com

Hae paikkaa