Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Fullstack-kehittäjiä

Haemme joukkoomme kokeneita

FULLSTACK-KEHITTÄJIÄ

Helsinkiin, Jyväskylään ja Tampereelle.

Tässä tehtävässä osallistut palveluidemme kehittämiseen ja toteutat suomalaisten arkea helpottavia digitaalisia palveluita ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Projektejamme yhdistää turvallinen kehittäminen sekä asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä.

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tärkeisiin kansallisiin hankkeisiin, joilla rakennetaan tulevaisuuden Suomea ja pääset loistamaan erilaisten asiointipalveluiden projekteissa ja toteuttamaan esimerkiksi turvasektorilla toimivien asiakkaiden järjestelmiä. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia Digiassa muun muassa seuraavissa rooleissa:

  • Erilaiset kehittäjätehtävät: Full stack, back-end, front-end
    • Sinulta löytyy kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista
    • Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on hyötyä.
  • Scrum Master
    • Olet ketterien menetelmien asiantuntija ja kykenet toimimaan sujuvasti itseohjautuvan tiimin kanssa edistäen projektin tavoitteiden toteutumista sovitun mukaan.

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn viikolla 31. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com

 

Hae paikkaa