Tampere, Helsinki, Vaasa

InRiver-kehittäjä, kaupallisen tuotetiedonhallinta (Helsinki/Tampere/Vaasa)

Etsimme nyt

inRiver-kehittäjää kaupallisen tuotetiedonhallintaan (Helsinki/Tampere/Vaasa)

työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedonhallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedonhallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille. Työpisteesi voi olla joko Helsingissä, Tampereella tai Vaasassa. 

Kaupallisen tuotetiedonhallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle ja ensiluokkaiselle asiakaskokemukselle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedonhallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedonhallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Heiler tms. Odotamme sinulta myös osaamista seuraavista:

  • .NET (C#)
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)
  • XML
  • integraatiot
  • SQL

Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaittemme luotettuna ja näkemyksellisenä neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi.

Olemme inRiverin kultatason kumppani ja meidät on valittu Suomen ja Baltian Partner of the Year-palkinnolla, inRiver asiakkaitamme on muun muassa Reima, Musti ja Mirri sekä VILPE

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana kaupallisen tuotetiedonhallinnan asiantuntijaksi. Saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä meillä työskentelystä tai tehtävästä, ole yhteydessä Suna Koljoseen,p. +358503662498. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com. 

Hakuaika päättyy 1.8.2020, mutta käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana.

Hae paikkaa