Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Integraatioarkkitehti

Etsimme 

INTEGRAATIOARKKITEHTEJÄ

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille, kehittymishaluisille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatioarkkitehtina suunnittelet integraatio – ja API - ratkaisuja arkkitehtuuritasolla hyödyntäen eri integraatioratkaisuja, kuten esim. Azure, Boomi, Apache Kafka, Apache Camel, MQ tai IBM App Connect, MuleSoft. Luotsaat tiimiä teknisenä liidinä, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja. Saatat suunnitella ja mallintaa asiakkaalle soveltuvia API - hallintamalleja, ja suunnitella sekä asentaa pilvialustapohjaisia integraatioalustoja.

Voit toiveidesi mukaan asiakastyön ohessa toimia myös Digian sisäisenä teknologiaevankelistana, tech leadina. Yhdistävänä tekijänä on palo suorituskykyisten, skaalautuvien ratkaisuiden tekemiseen moderneilla välineillä. Meillä Digialla kaikki integraatioarkkitehdin osaavat myös tarpeen vaatiessa toteuttaa ratkaisut itse – luonnistuuhan sinulta siis suunnittelutyön lisäksi koodaus, skriptaus ja optimointi? Räätälöimme roolin osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaiseksi.

Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Toivomme, että haluat seurata teknologioiden kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet toimeen tarttuva ja aktiivinen, ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Jaat tietoa ja mentoroit muita, mutta tarvittaessa uskallat nöyrtyä sen edessä, ettei alalla ole koskaan valmis. Siksi me Digialla olemme kaikki Senior Traineeta. Jokainen päivä tuo uusia haasteita – mutta myös onnistumisen kokemuksia!

Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme integraatio- ja API – ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä tiedonvälityksen ja -hallinnan risteyspisteenä, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista osaamisemme kasvattamiseen tällä alueella. Joukossamme on jo useita sertifioituja asiantuntijoita, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi.

Saat tueksesi kokeneen mentorin, joka auttaa sinua työssä alkuun ja eteenpäin, sekä mukavan tiimin, jonka kanssa jakaa arjen haasteet ja onnistumiset. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa.

Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Haethan meille 31.10.2022 mennessä. Kannattaa laittaa hakemus kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Jarkko Honkoseen puh. 040 549 6210, tai jarkko.honkonen[at]digia.com

Hae paikkaa