Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Remote work, Tampere, Turku

Integraatiokehittäjä

Etsimme 

INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ

erityisesti Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään, Tampereelle ja Ouluun!

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille, kehittymishaluisille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin.  Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan sekä kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä. Vaihdat mielelläsi ajatuksia ja ideoita sekä oman tiimin että asiakkaan kanssa, ja olet utelias kehittymään uusissakin asioissa.


Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt niin senior kuin junior -tason osaajia. Jos olet vielä kasvumatkalla integraatio-osaajaksi, hyvä koulutuspohja tehtäville on esimerkiksi tietotekniikan, tietojohtamisen, ohjelmistotekniikan tai automatiikan koulutusohjelmat. Uralle hyvän startin antaa kokemus ohjelmointitehtävistä (erityisesti Java tai C#), automaatiosta, tai tietojärjestelmien rajapinnoista. Arvostamme lisäksi käytännön kautta hankittua kokemusta projektityöskentelystä ja/tai asiakaspalvelutyöstä. Kyseessä on kokoaikainen tehtävä.

Suureksi eduksi lasketaan, jos sinulla on kokemusta seuraavista käsitteistä, joko opintojen, töiden tai vaikkapa oman harrastuneisuuden kautta:

  • JSON
  • REST
  • XML
  • API Management
  • Service Bus
  • Event Grid

Jos et vielä näitä tunne, niin ei hätää. Tärkeintä on, että sinulla on halua oppia tuntemaan välineet ja kasvaa rautaiseksi integraatioammattilaiseksi!

Toivomme, että haluat seurata teknologioiden kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet toimeen tarttuva ja aktiivinen, ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Osaat kysyä, jos et pääse työtehtävässä eteenpäin, ja uskallat nöyrtyä sen edessä, ettei alalla ole koskaan valmis. Siksi me Digialla olemme kaikki Senior Traineeta. Jokainen päivä tuo uusia haasteita – mutta myös onnistumisen kokemuksia!

Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme integraatio- ja API – ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä tiedonvälityksen ja -hallinnan risteyspisteenä, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista osaamisemme kasvattamiseen tällä alueella. Joukossamme on jo useita sertifioituja asiantuntijoita, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi.

Saat tueksesi kokeneen mentorin, joka auttaa sinua työssä alkuun ja eteenpäin, sekä mukavan tiimin, jonka kanssa jakaa arjen haasteet ja onnistumiset. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen, että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae 12.6.2022 mennessä! 
Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Salla Kärkkäiseen puh. 050-320 5410, tai salla.karkkainen[at]digia.com

Hae paikkaa