Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Remote work, Tampere, Turku, Vaasa

Integraatiokehittäjä

Etsimme 

INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille, kehittymishaluisille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin.  Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan sekä kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä. Vaihdat mielelläsi ajatuksia ja ideoita sekä oman tiimin että asiakkaan kanssa, ja olet utelias kehittymään uusissakin asioissa.

Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt osaajia, joilla on jo kokemusta etenkin seuraavista teknologioista:

  • Open Source (Apache Camel, Apache Kafka, RedHat Quarkus)
  • Azure Integration Services (Logic Apps, Azure Functions, Event Grid, Service Bus)
  • Boomi
  • Mulesoft
  • MQ tai IBM App Connect

Arvostamme lisäksi myös muuta integraatio-, ohjelmointi- ja API - osaamista, sekä kokemusta projektityöskentelystä.

Toivomme, että haluat seurata teknologian kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja intoa toteuttaa asiakkaillemme laadukkaita ja suorituskykyisiä integraatioratkaisuja ammattiylpeydellä.

Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme integraatio- ja API – ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä tiedonvälityksen ja -hallinnan risteyspisteenä, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista osaamisemme kasvattamiseen tällä alueella. Joukossamme on jo useita sertifioituja asiantuntijoita, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi.

Saat tueksesi kokeneen mentorin, joka auttaa sinua työssä alkuun ja eteenpäin, sekä mukavan tiimin, jonka kanssa jakaa arjen haasteet ja onnistumiset. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen, että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa.

Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Haethan meille 31.10.2022 mennessä. Kannattaa laittaa hakemus kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessa vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Jarkko Honkoseen puh. 040 549 6210, tai jarkko.honkonen[at]digia.com

Hae paikkaa