Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Turku

Integraatiokehittäjiä- ja arkkitehtejä

Etsimme tiimeihimme

INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ -JA ARKKITEHTEJÄ

Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään!

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Projekteissa on tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan 180 raudankovan integraatioammattilaisen joukkoamme.

Integraatioiden asiantuntijana huolehdit siitä, että digitaalinen arki rullaa ja data järjestelmissä liikkuu. Toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Tehtäväsi tiimissä muotoutuu oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Määrittelet, suunnittelet ja toteutat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja (AWS, Azure tai Google Cloud) hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Työnkuvaasi voi esimerkiksi kuulua API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien suunnittelua ja toteutusta. Ehkäpä suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla, luotsaat tiimiä teknisenä liidinä, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja ja suuntaa.

Lue blogista lisää integraatioarkkitehtiemme ajatuksia Event-pohjaisista-integraatioista ja tekoälyn käytöstä integraatioissa.

Tarvitsemme osaajia mm. seuraavien teknologioiden ympärille:

  • Dell Boomi
  • Apache Camel, Red Hat Fuse
  • Azure Logic Apps
  • Microsoft BizTalk
  • IBM Integration Bus

Jos olet toteuttanut integraatioita jollain muulla teknologialla tai työkalulla ja olet halukas oppimaan uutta, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. Odotamme, että olet jo työskennellyt jonkin integraatioteknologian, API-tuotteen tai vaikka Splunkin parissa!

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae 29.11.2020 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta  0503844456. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Hae paikkaa