Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Turku

Integraatiokehittäjiä (Dell Boomi)

Tule kehittymään Dell Boomi –osaajaksi, tai näyttämään kyntesi jo kokeneempana Boomi - kehittäjänä!

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja ja etsimme joukkoomme nyt integraatioasiantuntijoita kehittämään asiakasyritysten integraatioita Dell Boomilla. Dell Boomi on yksi maailman parhaista integraatioalustoista yrityksen kaikkiin digitalisaatiohankkeisiin. Se on uudenaikainen, helppokäyttöinen työkalu erityisesti pilvi- ja hybridi-integraatioihin. Digia on Suomen ensimmäinen Boomi-kumppani ja nyt myös Pohjoismaiden ensimmäinen jälleenmyyjä. Digian osaaminen ja ammattitaito palkittiin vastikään Boomi 2019 EMEA Partner of the Year kunniamaininnalla. 

Dell Boomi -osaajana määrittelet, suunnittelet, toteutat, asennat integraatioita sekä optimoit kriittisiä järjestelmiä. 

Ketä etsimme?

Toivomme, että sinulla on jo osaamista tai kokemusta integraatioiden toteutuksesta joko Dell Boomilla tai jollakin toisella iPaaS - integraatiovälineellä. Olet toiminut tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pystyt tunnistamaan asiakkaan integraatiotarpeet. Arvostamme kovasti, jos ainakin osa seuraavista teknologioista on sinulle tuttuja: Web Services, XML/XSL, REST, Java, JSON, tietokannat. Dell Boomi-alustan käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista, joskin Boomin toiminnallisuuksia voidaan laajentaa myös Java/javascript-pohjaisilla laajennuksilla.

Työskentelet läheisesti asiakkaiden ja toteutustiimin kanssa, joten on tärkeää, että olet sosiaalinen ja nautit yhdessä tekemisestä. Olet innostunut kehittämään osaamistasi ja työtapojasi jatkuvasti, ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Osaat kerätä ja jakaa tietoa sekä pystyt tuottamaan tekstiä kirjallisesti ja suullisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Luonnollisesti omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen tai olet opintojesi loppusuoralla.

Toimipaikkanasi voi olla Helsinki, Turku, Tampere tai Jyväskylä.

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Integraatio-osaamisemme on keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 30.11.2019.  Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään, Mikon tavoittaa 050 384 4456 tai etunimi.sukunimi(at)digia.com.

 Lue lisää Dell Boomin ominaisuuksista Iston blogista.

Hae paikkaa