Tampere, Helsinki, Vaasa

Kehittäjä kaupallisen tuotetiedonhallintaan

Kehittäjä kaupallisen tuotetiedonhallintaan (Helsinki/Tampere/Vaasa)

työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedonhallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedonhallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille.  Viihdyt konsulttina asiakasrajapinnassa. Työpisteesi voi olla joko Helsingissä, Tampereella tai Vaasassa. 

Kaupallisen tuotetiedonhallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle ja ensiluokkaiselle asiakaskokemukselle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedonhallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedonhallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Informatica tms. Arvostamme mikäli sinulla on myös osaamista seuraavista:

  • .NET (C#)
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)
  • XML
  • integraatiot
  • SQL

Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaittemme luotettuna ja näkemyksellisenä neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi.

Olemme inRiverin kultatason kumppani ja osaamisemme on palkittu Suomen ja Baltian Partner of the Year-palkinnolla, inRiver asiakkaitamme on muun muassa Reima, Musti ja Mirri sekä VILPE. Katso lisää palveluistamme täältä.

Meillä saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meillä pääset vaikuttamaan tuotetiedonhallinnan liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen päämiehiemme tukemana. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hakuaika päättyy 31.1.2021, mutta käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana.Jos sinulle heräsi kysymyksiä meillä työskentelystä tai tehtävästä. Ole yhteydessä: Mika Kansikas, p. +358 40 525 6626. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Hae paikkaa