Tampere, Helsinki, Turku

Kehittäjä (MS D365 FO)

Etsimme Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun kokenutta

Kehittäjää, MS D365 FO

Haluatko olla luomassa digiarvoa maailmaan – Digialla se onnistuu! Nyt kannattaa liittyä Digian Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / Dynamics AX -maailmaan, kun tarjolla on haasteita upeissa tiimeissä Helsingissä, Tampereella ja Turussa!

Teknisenä kehittäjänä olet toteuttanut asiakaskohtaisia modifikaatioita, käyttöliittymä- ja dataintegraatioita sekä tunnet kokemuksen kautta datamigraatioiden toteutustavat. Raportoinnin ja analytiikan toteutusten osaaminen on eduksi. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa ERP-järjestelmäkokemusta mutta ennen kaikkea arvostamme tunteen paloa muokattavia ja laajennettavia liiketoimintasovelluksia kohtaan. Seuraavien teknologioiden tunteminen on sinulle hyödyksi muttei pakollista:

  • .NET (C#, X++) tai muu vastaava olio-ohjelmointikieli
  • API-development, REST/OData, Logic Apps
  • SQL Server, Microsoft Azure, Azure DevOps, Windows Server
  • Power Platform, Microsoft Dynamics

Olet tekninen ammattilainen, joilla on kokemusta D365 FO/AX:sta kehittäjän roolissa. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta kohtaamalla asiakkaat palvelumaisella otteella. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Digialla työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 31.7.2020. Haastattelemme hakijoita kuitenkin jatkuvasti, joten ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Irinja Valtanen p. +358 45 164 5356.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hae paikkaa