Helsinki, Tampere, Turku

Kokeneita konsultteja (D365/Power Platform)

Digia on kokenut ja luotettava kumppani, jolla on lähes 20 vuoden kokemus Microsoftin CRM-ratkaisujen toimittamisesta ja lähes 100 henkilön Dynamics 365 CRM ja Power Platform -osaajajoukko. Tämän lisäksi meillä työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa ja kokoamme asiakastarpeen mukaan voittajajoukkueeseen myös asiantuntijoita läpi Digian.  Meidän vahvuutenamme on Microsoft-osaamisemme lisäksi kattava ja monipuolinen asiantuntemus muun muassa analytiikassaintegraatioissa  ja pilvialustoissa sekä palvelunhallinnassa ja ylläpidossa. Tämä takaa sen, että monimutkaisiin ratkaisuihin löytyy kokenut käsipari ratkaisemaan haasteita. 

Etsimme nyt Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun

Kokeneita konsultteja (D365/Power Platform)

Tehtävässä tulet työskentelemään osana kokenutta asiantuntijatiimiä monipuolisissa asiakasprojekteissa.  Kiinnostuksesi mukaan tehtävänkuva voi painottua joko liiketoiminnalliseen tai tekniseen suuntaan, riippuen taustastasi. Tehtäväsi voi olla esim. liiketoiminnallinen konsulttirooli, tekninen syväosaaja (Power Automate, Power Apps ym.), projektipäällikkö, ratkaisuarkkitehti tai näiden yhdistelmä. Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Lisätietoa tekemistämme ratkaisuista löydät täältä.

Tehtävä sopii niin toimittajalla kuin loppuasiakkaalla työskentelevälle.  Kerro meille mihin suuntaan haluat viedä uraasi ja me kerromme, miten saavutat sen Digialla.
 

Tehtävässä menestyt, jos jokin näistä kolahtaa

  • Olet jo kartuttanut ymmärrystäsi useista asiakkaiden toimialoista ja niiden toimintalogiikoista tai vaihtoehtoisesti voit olla tietyn toimialan syväosaaja.
  • Sinulla on innostusta oppia lisää asiakkaasi toimialasta ja ymmärtää miten ratkaisu vahvistaa heidän liiketoimintaa esimerkiksi myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun alueilla. 
  • Sinulla on osaamista Dynamics 365 Power Platform tai Dynamics 365 (CRM) – tuoteperheen teknisistä tai toiminnallisista projekti – tai ylläpitototeutuksista
  • Työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaasi kanssa. 

Tuotealueen ajantasaiset sertifikaatit ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Me kannustamme koulutuksiin osana Senior Trainee kulttuuriamme.
 

Miksi Digia?

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä. 

Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut avuliaat työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen.  Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 15.8 mennessä. Etsimme useampaa asiantuntijaa. Toivomme saavamme hakemuksesi pian, sillä käymme hakemuksia läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa