Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Kokenut projekti-/ohjelmapäällikkö (Digitaaliset palvelut)

Digia tarjoaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat saavat liiketoimintahyötyjä esimerkiksi oman toiminnan tehostamisen, datan paremman hyödyntämisen tai paremman asiakaskokemuksen kautta.

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistoalan rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Meillä pääset mukaan rakentamaan ja tuottamaan immersiivisiä kokemuksia asiakkaillemme.Toimittamiamme ratkaisuja ovat mm. Holiday Club, WoikoskiEckerö LineLiiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it!


Etsimme vankan kokemuksen omaavaa ohjelmistoalan

Projekti-/tai ohjelmapäällikköä

johtamaan merkityksellisiä asiakastoimituksia Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.

Projektipäällikön roolissa tulet johtamaan hankkeita, joissa digitaalisten palvelujen tarjoama yhdistyy monipuolisesti, ja jotka ovat strategisia sekä asiakkaalle, että Digialle. Lisäksi ratkaisuilla voi olla laajempikin yhteiskunnallinen vaikutus. Meillä pääset työskentelemään isojen ja merkittävien asiakkaiden sekä uusien teknologioiden parissa. Roolissasi sinulla mahdollisuus vaikuttaa toimitusten onnistumiseen ja asiakkaan hyötyjen saavuttamiseen. Lisäksi toivomme halua kehittää projektijohtamista digitaalisten palvelujen parissa ja tätä kautta vahvistaa Digian kykyä palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin!


Olet etsimämme asiantuntija, jos olet monissa liemissä keitetty kokenut projektipäällikkö, ymmärrät digitaaliset palvelut kokonaisuutena ja johdat toimituksia asiakaslähtöisesti, unohtamatta kuitenkaan Digian tavoitteita. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja tiimityötaidot, kannustat projektiin osallistuvat asiantuntijat parhaaseen suoritukseen ja ketterät menetelmät luonnistuvat sinulta muiden projektijohtamisen menetelmien ohella. Osaat toimia tehokkaasti erilaisten sidosryhmien verkostossa ja johtaa työtä suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Pyrit ennakoimaan, etkä epäröi hankalien asioiden esiin nostamista niin sisäisesti kuin asiakasrajapinnassa. Olet ratkaisukeskeinen ja hyödynnät organisaation asiantuntijuutta monipuolisesti osallistuen myös tarjoustyöhön. Lisäksi huomioit asiakassopimuksen arjessasi ja huolehdit taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

Toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden syvää ja monipuolista kokemusta vaativien projektien asiakaslähtöisestä johtamisesta, joka on näyttäytynyt projektien onnistumisena ja korkeana asiakastyytyväisyytenä
  • Laajojen ja kompleksisten digitaalisten palveluiden kokonaisuuksien hallintaa: suunnitelmallisuus huomioiden asiakassopimuksen asettamat raamit ja tavoitteet, projektin riippuvuudet, sekä vankkaa ymmärrystä projektin talouteen vaikuttavista asioista
  • Erilaisten menetelmien hallintaa suunnitelmavetoisesta ketteriin menetelmiin (esim SAFe)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Tulevasta tiimistäsi:

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kollegoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Tarjoamme vapauden vaikuttaa omiin tehtäviisi ja työskentelytapoihisi, hyödyntäen Digian yleisiä prosesseja. Tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi ja tukenasi ovat projektijohtamisen asiantuntijoiden lisäksi eri toimialojen monipuoliset syväosaajat. Myös vapaa-aika on digialaisille tärkeää ja vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme


Kiinnostuitko?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin 12.6.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Digialla antaa rekrytiimimme osoitteessa rekry@digia.com.

Hae paikkaa