Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Lead/Senior Cloud Operations Specialist

Oletko kokenut pilvipalveluiden ammattilainen, joka on tulikastettu monimuotoisissa pilvipalveluiden hallintaa keskittyneissä projekteissa? Mietit, miksi asiat tehdään aina näin ja haluat ymmärtää sekä kehittää toimintamalleja paremmaksi. Etsin Digian Cloud Operations tiimiin uutta työkaveria keskeiseen asemaan kehittämään ja ohjaamaan päivittäistä toimintaa pilvessä. Toimipaikkasi voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tarjolla oleva rooli on koko Digian Next Level strategian ytimessä.

Tehtävässä olet tiiviisti mukana Managed Cloud -palvelualueen kehityksessä ja tulet ohjaamaan omalla esimerkillä Cloud Operations -tiimin päivittäistä työtä. Aikaisempi kokemuksesi pilvipalveluiden operoinnista heijastuu tiimin toimintaan ja pystyt osallistumaan vaativien projektien läpivientiin. Cloud Operations -tiimi vastaa pilvessä toteutettujen palveluympäristöjen työkaluista, hallinnasta ja operoinnista. Digian ja asiakkaittemme pilvikumppaneita ovat Microsoft Azure, Google GCP ja Amazon AWS.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme toimittaneet julkisen pilven ratkaisuita lähes sataan projektiin osana Digian kokonaistoimituksia. Digian vahvuus pilvipalveluiden toimittajana on laaja kokonaistarjonta sekä liiketoiminnan modernisoinnin näkökulma pilviteknologioita soveltamalla. Emme toimita ”vain” perustason pilvialustapalveluita, vaan meille tärkeintä on se, miten pilveä käytetään liiketoimintahyötyjen rakentamiseen pitkällä tähtäimellä.

Yrityksenä Digia on kooltaan riittävän iso, jotta pystymme toimimaan merkittävissä asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme, jotka ovat keskisuuria tai suuria yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa.

Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tueksesi saat Digian ammattitaitoiset pilviasiantuntijat sekä liiketoimintajohdon, tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • Ymmärrys palvelutuotannosta kokonaisuutena
  • Sovellat oppimaasi pilvipalveluista tuoden luovia ongelmanratkaisutaitoja asiakastyöhön
  • Ymmärrät eri pilvitoimijoiden parhaita käytänteitä (GCP, Azure, AWS)
  • Aiempaa kokemusta pilvinatiivien sovellusten ylläpidosta ja monitoroinnista
  • Kokemusta suunnitella ja kuvata kokonaisarkkitehtuureja
  • Intohimoa kehittää ja lisätä automaatiota pilven hyötyjen maksimoiseksi
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi

Lisäksi aiempi kokemus esimerkiksi teknisen konsultin tai projektihallinnan rooleista katsotaan hyödylliseksi, sillä tehtävä edellyttää vahvaa vuorovaikutusta ja ratkaisukeskeisyyttä eri sidosryhmien välillä.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja motivaatiotekiöistäsi!. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Lepistö, 040 525 9396, jarno.lepisto@digia.com

 

Hae paikkaa