Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Managed Cloud Service Owner

Etsimme uudelle jatkuvien pilvipalvelujen toiminnollemme

MANAGED CLOUD SERVICE OWNERIA

Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.

Digia on rakentamassa Managed Cloud-palvelukokonaisuutta osaksi laajasti luotettua ja kotimaista Digia Service Center 24/7 palvelunhallintatarjoamaamme. Managed Cloud täydentää entisestään Digian käyttö- ja hallintapalveluiden tarjoamaa modernilla automatisoidulla pilvikapasiteetin ja työkuormien valvonnalla ja hallinnalla, pilvityökaluihin tukeutuen.

Managed Cloud Service Ownerina johdat kasvavaa Managed Cloud Operations- tiimiä, vastaat avainasiakkaiden haltuunotosta yhdessä Digian Cloud Center of Excellence -tiimin kanssa sekä kehität palvelutarjoamaa edelleen ottaen palvelun piiriin yleisimpiä hallinta- ja valvontapalveluiden käyttötapauksia. Kaikki tekeminen tapahtuu julkisten pilvialustojen automaatioita ja alustapalveluita hyödyntäen.   

Vastaat Digian Managed Cloud asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä Managed Cloud-liiketoiminnan kasvusta. Pidät huolen, että Digian Managed Cloud perustuu jatkossakin viimeisimpien teknologisten ratkaisuiden ja käytänteiden tarjoamiin kilpailuetuihin ja autat myyntiä palvelun kaupallistamisessa.

Toivomme sinulta AWS:n, Azuren tai Google-pilvialustojen tuntemista, kokemusta ja ennenkaikkea näkemystä modernista palvelunhallinnasta pilviympäristöissä, ennakkoluulotonta ja   pioneerihenkistä asennetta uusien palveluiden ja toimintatapojen rakentamiseen. Esimiestaitosi ovat hyvät.

Kokemukseltasi olet tekniikkaa osaava liiketoiminnan rakentaja, joka tulee juttuun sekä teknisten asiantuntijoiden että myynnin kanssa. Organisointitaitosi ovat hioutuneet vahvoiksi.

Olemme toimittaneet hallintaratkaisuja menestyksellä jo 15 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Pilvipalvelut ovat olennainen osa Digian Next Level –strategiaa 2020-2022 eli pääset rakentamaan Digian tulevaisuuden liiketoiminnan kovaa ydintä.

Meille digialaisille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän pitkään kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja työvälineet sekä ennen kaikkea erittäin mukavat työkaverit.  

Hae paikkaa 31.7.2020 mennessä! Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!  

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, me Digian julkisesta pilvestä sekä hallintapalveluista vastaavat ihmiset juttelemme mielellään kanssasi, ota yhteyttä Samuli Savolaiseen p. 0400 861 355 tai Hannu Tynjälään p. 0400 507 567. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.  

Hae paikkaa