Tampere, Helsinki, Turku

Microsoft D365 -osaajia

Haemme joukkoomme

MICROSOFT D365 -OSAAJIA

Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle.

D365-osaajana työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä monipuolisissa asiakasprojekteissa. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia Digialla muun muassa seuraavissa rooleissa:

Talouskonsultti tai tuotannon konsultti (ERP)

 • Tehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät. Pystyt olemaan itsenäisesti vastuussa talouden tai tuotannon käyttöönotosta ERP-projektissa ja tarvittaessa toimimaan myynnin tukena. Sinulla on vankka kokemus sekä ERP-osaaminen talouden tai tuotannon osa-alueelta.

Konsultti (CE / CRM)

 • Tehtäväsi sisältää asiakkaiden tarpeiden kartoitusta ja määrittelyä sekä järjestelmätoimituksiin liittyvää suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Sinulle on jo kertynyt CRM-järjestelmän käyttöönotto- tai toimitusprojektien kautta jonkin verran kokemusta tietyistä toimialoista ja niille tyypillisistä asiakasjohtamisen, myynnin, markkinoinnin ja sähköisen asiakaspalvelun haasteista. Ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille.

Tekninen asiantuntija (ERP tai CE / CRM)

 • Teknisenä kehittäjänä olet toteuttanut asiakaskohtaisia modifikaatioita, käyttöliittymä- ja dataintegraatioita sekä tunnet kokemuksen kautta datamigraatioiden toteutustavat. Raportoinnin ja analytiikan toteutusten osaaminen on eduksi. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa ERP- tai CRM-järjestelmäkokemusta mutta ennen kaikkea arvostamme innostusta muokattavia ja laajennettavia liiketoimintasovelluksia kohtaan. Esimerkiksi seuraavien teknologioiden tunteminen on sinulle hyödyksi muttei pakollista: 
  • .NET, C#, X++ tai muu vastaava olio-ohjelmointikieli 
  • API Development, REST/OData, Logic Apps
  • SQL Server, Microsoft Azure, Azure DevOps, Windows Server
  • Web Services
  • Power Platform, Microsoft Dynamics

Kerrothan hakiessasi meille, mikä näistä paikoista kiinnostaa sinua kaikkein eniten. Täältä pääset vielä kurkkaamaan Digialla työskentelevän Jarin tarinaan siitä, miten hän päätyi talouskonsultiksi: https://blog.digia.com/jari-vuorinen-auttaa-asiakkaita-yhtenaistamaan-ja-hyodyntamaan-it-ratkaisuja-kokonaisvaltaisesti.

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.

Hae paikkaa